reklama
mama-czwórki
Fanka BB :)
Z plamieniami dużo lepiej. Dziś praktycznie zerowe. Jakbym się mocno uparła to na papierze takiego bardzo bardzo bladego różu w ilości jednej kropli bym się pewnie doszukała Ale w porównaniu do soboty to niebo a ziemia. Gin. mówił żeby Duphaston co 4 godziny brać i leżeć do czwartku.
Mąż był u niego po receptę na dupka.
Ja mam do niego w czwartek na 11 przyjść bo wtedy przyjmuje w Krakowie.
Co do objawów ciążowych to ja tak gdzieś od 1,5 tygodnia. mam ich mniej tzn. mdłości prawie w ogóle i zmęczenie trochę mniejsze. Tylko czym tu się zmęczyć jak się leży cały dzień...
Mąż był u niego po receptę na dupka.
Ja mam do niego w czwartek na 11 przyjść bo wtedy przyjmuje w Krakowie.
Co do objawów ciążowych to ja tak gdzieś od 1,5 tygodnia. mam ich mniej tzn. mdłości prawie w ogóle i zmęczenie trochę mniejsze. Tylko czym tu się zmęczyć jak się leży cały dzień...
linka1985
Keejti ja z cola się rozstałam za to żywiec z sokiem pomarańczowym ... tez ciasto zjadłam serniczek na zimno zresztą bardzo dużo jem słodyczy w tej ciąży ... ja dwa prania dziś juz zrobiłam a raczej pralka i się zbuntowany i kuchnia zalana .. ja muszę prasować bo chłopaki ostro się brudzą i o niskich stopniach podczas prania mogę pomarzyć , a po wyciągnięciu z szafy nigdy mi się nie chce prasować ... mi dziś wychodzi równo 14 tydzień trzeba się za usg polowkowym rozejrzeć do tego Krk musze zadzwonić o te wyniki z peppa ...
aob66
Moderatorka
Keejti ja tez dzis fundnelam sobie pepsi i popijam troche a co kupilam tez ciasto francuskie i chyba zaraz z jakims dzemem jakies ciasteczka zrobie jak mlody pozwoli heh..
Lilith cale szczescie ze juz czekamy na inne rzeczy
Aaa przypomnialo mi sie.. chcialm kupic ten anbesol dzis i aptekarz mowi ze u nas jest niedostepne.. znalazl w necie sklad i jest taki jak w naszych zelach jak np dentinox ale skladnik jakis na b ktory znieczula jest w duzo wiekszej dawce niz u nas... stad taka skutecznosc.. i niby niepolecane dla niemowlakowale taki jak moj juz spokojnie moze.. skonczylo sie na kupieniu dentinoxu aaa i jest tez dla doroslych mowil.. ten anbesol
Venuss ja tez juz od chyba jakis 2tyg lepiej sie czuje a teraz w ogole fajnie tylko szybciej sie mecze i ciagle bym jadla
Dzoasia mnie jak zakluje to az sie zegne ale jak kicham tak bez zatrzymywania, cala geba, to jest ok
Mama czworku to swietne wiadomosci i pewnie w takim wypadku bez sensu tak daleko jechac jak za dwa dni jest blizej
Lilith cale szczescie ze juz czekamy na inne rzeczy
Aaa przypomnialo mi sie.. chcialm kupic ten anbesol dzis i aptekarz mowi ze u nas jest niedostepne.. znalazl w necie sklad i jest taki jak w naszych zelach jak np dentinox ale skladnik jakis na b ktory znieczula jest w duzo wiekszej dawce niz u nas... stad taka skutecznosc.. i niby niepolecane dla niemowlakowale taki jak moj juz spokojnie moze.. skonczylo sie na kupieniu dentinoxu aaa i jest tez dla doroslych mowil.. ten anbesol
Venuss ja tez juz od chyba jakis 2tyg lepiej sie czuje a teraz w ogole fajnie tylko szybciej sie mecze i ciagle bym jadla
Dzoasia mnie jak zakluje to az sie zegne ale jak kicham tak bez zatrzymywania, cala geba, to jest ok
Mama czworku to swietne wiadomosci i pewnie w takim wypadku bez sensu tak daleko jechac jak za dwa dni jest blizej
diabliczka00
Niby i nas cieplutko, słoneczko swieci a zmarzlam jak pieron na spacerze z młodym. Mialam poleżeć w wannie na czas jego drzemki ale z racji przełożenia wizyty odechcislo mi się
Zjadłabym coś dobrego hmm
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Zjadłabym coś dobrego hmm
emalkadream
Ja juz po pracy. Wcinam ciepłą bułkę z czosnkiem do tego pomidory z mozzarellą i oliwą. Mniam [emoji38]
mama-czwórki
BoziuniuWy o takich smakołykach piszecie...
Ja uważam, słodyczy nie jem wcale staram się zastępować owocami.Muszę się pilnować bo jak już pisałam kruszynką to ja nie jestem a teraz jeszcze w ogóle się nie ruszam więc od razu waga by skoczyła. Dziś sposobem na zachcianki były truskawki, maślanka owocowa a przed chwilą pieczone jabłko.
Ja uważam, słodyczy nie jem wcale staram się zastępować owocami.Muszę się pilnować bo jak już pisałam kruszynką to ja nie jestem a teraz jeszcze w ogóle się nie ruszam więc od razu waga by skoczyła. Dziś sposobem na zachcianki były truskawki, maślanka owocowa a przed chwilą pieczone jabłko.
Priinceseczka
Keejti trzeba bylo jej zabrac ;-D powoedziec ze w ciazy jestes i musisz, teraz natychmiast bo inaczej jej zaszkodza ;-D
reklama