reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
ja tez na szczescie nie meczylam sie przez ten pierwszy trymestr..lekkie wymioty moge policzyc na palcach jednej reki:) mdlosci po przebudzeniu mijaly zaraz po zjedzeniu czegos, i mozna powiedziec ze ten okres od 4-5tyg do teraz przespalam :p

Dominika mnie dziś też w aucie zemdlilo. I biegiem lecialam jeszcze w kurtce

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros w prywatnym gin tez moze dac na nfz jak ma umowe podpisana..

Onadlaniego gratuluje i powodzenia :-)

Dziewczyny mi chyba mijaja wszystkie moje objawy, choc cycki ciut bola, ale jak spuchly heh :-D

Milego wieczorku.. nie mam dzis weny za bardzo

Aob odpoczywaj :)

Moja niby ma umowę z NFZ ale wgl w innym mieście.

Ja dziś też wkurzona, mój znowu mnie wkurza, ale pocieszam sie że jutro zobaczę moja fasolkę :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Że mnie już dziś nic nie będzie.. Nawet pic nie mogę..kara za poprzednie dni.
Ten ból nie do wytrzymania bywa.. Jak oddycham to boli, nie mogę nawet chodzić.. Juz nawet myslalam, ze to zapalenie wyrostka.. Chyba to te jelita co się przesuwają, nawet by odpowiadało z tego co pisze nanecie bo mam ogólna sensacje i wzdęcia..

W aucie najgorzej a jak jeszcze kręte drogi to Jeju..

Aob to dobrze, że przechodzi. I mnie też cycki tak powoli puchna ale juz mniej bola.

Milagros takie pocieszenie warte wkurzajacego chłopa.

Onadlaniego ja na poprzednia czekalam ponad 7 lat, udalo sie niespodziewanie naturalnie a ta to juz w ogole kosmos.

Milagros często się słyszy o tego typu przypadkach. To dopiero szczęście i zaskoczenie.

reklama
Już mam dość mdłości naprawdę daje w kość zauważyłam że najgorzej u mnie wieczorem strasznie się nasilają. Ehh co do mężów mój czasami nie rozumie ze nogę być zmęczona albo coś i dzisiaj też mnie wkurzyl.
Lilith ja dzisiaj tak miałam przy oddychaniu bolał mnie prawy chyba to był jajnik albo coś w brzuchu

Do góry