diabliczka00
Fanka BB :)
Witajcie kochane. Muszę częściej pisać aby wpaść w rytm, ale jeszcze pracuje. Wstaje rano, wracam późno...potem kawa i zabawa bądź spacer z małym no i padam. Dzisiaj mam wolne i miałam iść na pobranie krwi do Endo bo wyszła mi tarczyca w 1 ciąży i tak się Bujak do teraz. Nie pytajcie jakie wyniki bo ciągle skaczą , myślę też ze przez nią fatalnie się czułam. Napady na słodkie, schudniecie itp. Biorę letrox pół godz przed jedzeniem i rano jak wstaje teraz to katorga bo ssie mnie a tu trzeba czekać ale opije się wody i idę szykować . Pójdę w pon bo też mam wolne także luz.
Cytologie miałam robiona na 1 wizycie u gina czyli w 9 tyg. Wcześniej wiedziałam że jestem ale dop teraz niedawno byłam...pracę mam fizyczną także niedługo idę na l4 już. Wizytę mam 26 kwietnia i wtedy penetralne . Ciągle źle się czuję, wręcz fatalnie. Nyje mnie strasznie , słabo mi i te skurcze a nie daj jak wezmę młodego i chwilkę poniose ojjj
Lili woooow jakie okazy :O najlepsze zdjęcie jak się wygrzewaja ♡
Dynię p rzynioslam i też muszę zrobić oraz brokułowa
Marti ja też mam problem na czczo iść :/
Katarineczka co przyjmujesz i w jakiej dawce? Nie wiedziałam że od tego są skurcze...może u mnie ten problem właśnie.
Keejti super że udało się z pralką u mnie w tym samym czasie padła i tragedia bo starta rośnie :/ malz naprawial i wczoraj sukces bo wywiesilam 2 prania , dzisiaj wrzuciłam to co nie pobralo mi nawet proszku. Dzisiaj piękna pogoda więc będzie się smażyć
Gaga ja biorę tylko kwas i jem dużo rzeczy wartościowych ( chociaż nie tylko w ciazy)
Ivi uwielbiam czytać blogi, rzuć linkiem
Aob66 mnie też bolą :/
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Cytologie miałam robiona na 1 wizycie u gina czyli w 9 tyg. Wcześniej wiedziałam że jestem ale dop teraz niedawno byłam...pracę mam fizyczną także niedługo idę na l4 już. Wizytę mam 26 kwietnia i wtedy penetralne . Ciągle źle się czuję, wręcz fatalnie. Nyje mnie strasznie , słabo mi i te skurcze a nie daj jak wezmę młodego i chwilkę poniose ojjj
Lili woooow jakie okazy :O najlepsze zdjęcie jak się wygrzewaja ♡
Dynię p rzynioslam i też muszę zrobić oraz brokułowa
Marti ja też mam problem na czczo iść :/
Katarineczka co przyjmujesz i w jakiej dawce? Nie wiedziałam że od tego są skurcze...może u mnie ten problem właśnie.
Keejti super że udało się z pralką u mnie w tym samym czasie padła i tragedia bo starta rośnie :/ malz naprawial i wczoraj sukces bo wywiesilam 2 prania , dzisiaj wrzuciłam to co nie pobralo mi nawet proszku. Dzisiaj piękna pogoda więc będzie się smażyć
Gaga ja biorę tylko kwas i jem dużo rzeczy wartościowych ( chociaż nie tylko w ciazy)
Ivi uwielbiam czytać blogi, rzuć linkiem
Aob66 mnie też bolą :/
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom