Iza02083
Fanka BB :)
hej hej widze grono nam powieksza sie i fajnie kurcze..heheh patrze,ze wy tak wcinacie pieczarki a mi z kazdej strony ciagle mowili ..tylko nie jedz grzybow.. co do dat,rocznic to żadnych walentynek, dni kobiet i innych pierdół nie odchodze,dzien jak codzien o rocznicy bycia ze soba to nawet w tym roku sama nie pamietalam, kwiatkow tez nie lubie dostawac juz wole cos slodkiego jak juztaki dziwoląg ze mnie wogole nie jestem romantyczna chyba a ilosc dzieci..hmm nie wyobrazam sobie zeby moje dziecko bylo jedynakiem,cos strasznego..moj P wychowany w wielodzietnej rodzinie wiec marzy o przedszkolu ja (wiedzac, ze u mnie zajscie w ciaze to jednak cud..) mowie ,ze jak bedzie pomagal mi na tyle,ze nie bede zmieczona psychicznie i fizycznie to bedzie mial przedszkole Zajechalam dzis do pracy,zeby podarowac prezent i podziekowac kierowniczce za przyjecie i mega warunki pracy,ze juz chyba nie wroce do pracy..leci 10 tydz..wyszlam stamtad i poplakalam sie,ze co ja robie,czego tak sie ciesze,ze jeszcze wszystko moze sie zdazyc..;( okropne uczucie..chce sie cieszyc i jednoczesnie jestem na siebie zla..;(kupie ubranko..ciesze sie..w domu usiade patrze i mysle po co..? tak wczesnie..ajj