reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny ja padam po świętach. Jestem wymeczona gośćmi , praca , mdlosciami i wzdęcia po wczorajszej sałatce myślałam że umrę widze ze sporo ma wizyty w środę. Ja mam w czwartek ☺ będzie to dokładnie 5t i 6 dzień ☺
Dobrej nocy

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Iza wg kalkulatorów na Internecie 24.02 doszło u Ciebie do zapłodnienia A ile w tym prawdy :) mi się pokrywa Ale akurat mam cykle 28dni :)

Teraz Po świętach trochę wizyt się szykuje, fajnie :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros moze niech rozkłada rano mokry ręcznik przy drzwiach do domu to korytarz bedzie czysty .

Kurde u mnie co raz gorzej wyższa temp co prawda gardło mniej boli przez płukanie rumiankiem i szałwia ale nos zawalony głowa i ta temp dzis prawie z łóżka nie wychodziłam a jutro maz zostaje w domu i załatwia opiekę na młodego .

Gwiazdeczka w 6 t moze jeszcze byc pusty spokojnie .

Lili idziecie do lekarza no to długo nie?

Gaga to na pewno nie macica :) spokojnie
ImageUploadedByForum BabyBoom1459192791.248255.jpg
o dodałam i juz nie mogę Was poczytać dalej:/

Ps jaki kalkulator polecacie ?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1459192791.248255.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1459192791.248255.jpg
    96,5 KB · Wyświetleń: 212
Em ka później rozkladal szczególnie po szlifowaniu czy jak coś cieli Ale u nas w mieszkaniu bo nasi sąsiedzi ci drzwi w drzwi rozłożyli sobie dywan...
Em ka idź może do lekarza bo mnie wygląda to dobrze ?

Em ka ja liczyłam z edziecko i mam też aplikacje na telefonie.

a zastanawia mnie jeszcze cos..mowi sie ze najtrudniejszy okres to pierwsze 12 tyg,ze pozniej ryzyko poronienia jest duzo mniejsze..ale te 12 tyg to liczyc od pierwsz dnia mies czy od zaplodnienia..moze glupie pyt ale tak leze i sie zastanawiam..ale raczej od dnia mies. co?

reklama
Em ka mój im mówił że to się pobrudzi siła rzeczy. Nie chcieli słuchać. A gdybym wam pokazała co mają na klatce schodowej to byście się za głowę zlapaly :) Z wózkiem nie przejdę :/

Iza od ostatniej miesiączki :) ja też zawsze mam z tym problem :)

Em ka Ale masz dobrze że lekarz do domu przyjdzie, u nas nie chcą, planuje zmienić przychodnie

Do góry