reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Iza to piątkowe usg wydaje się być bardziej wiarygodne, bo to wcześniejsze to chyba mega zawyżone chyba, że cykle masz bardzo krótkie..

Netta dobrze, że katarek mniejszy!

Gwiazdeczka a jak duży ten pecherzyk? 6 zaczęty czy juz skonczony? Tu dziewczyny trochę bardziej obeznane.. W czwartek znowu usg? Dobrze, że znowu zrobią, trzymam mocno kciuki kochana!!

reklama
Gwiazdka jeszcze ma czas, liczę że w czwartek zobaczysz swojego kropka. :*

Przykro mi bardzo ze ciągle któraś z was ma problemy z plamieniami :( tak bym chciała już żebyście wszystkie widziały serduszka i było super :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Iza to piątkowe usg wydaje się być bardziej wiarygodne, bo to wcześniejsze to chyba mega zawyżone chyba, że cykle masz bardzo krótkie..

Netta dobrze, że katarek mniejszy!

Gwiazdeczka a jak duży ten pecherzyk? 6 zaczęty czy juz skonczony? Tu dziewczyny trochę bardziej obeznane.. W czwartek znowu usg? Dobrze, że znowu zrobią, trzymam mocno kciuki kochana!!
Ja również sprawdziłam i wychodzi że Iza ma 8tydzien, tylko wiadomo jest różnica między 7+1 a 7+6 :-) większość kalkulatorów liczy rozpoczęte tygodnie.

Aob ja miałam 02.2 i cykl 26 a jeszczenie mam 8tc hihi.

Scan w środę prywatny a we wtorek przyszły jak się uda uprosic to w szpitalu. Póki co jestem podejrzanie spokojna..

Iza dziękuję za informacje. Mam nadzieje, ze to to. Pomaga Ci nospa?mi nie bardzo..naczytalam się, że Buscopan lepszy..może to sprawdzę. Bolała Cie ta torbiel wcześniej? Bo ja ją czuje od początku ciąży ale dziś duuuzo bardziej, nie daje zapomnieć o sobie nawet jak leze.
Jak długie masz cykle? Robiłaś testy owu może? Trochę dziwna ta rozbieżność na usg, bo ta z usg a om może jaknajbardziej być inna i nie ma się co martwić. Gratuluję Ci serduszka!

tak nospa pomaga. Biore jedna i jak reka odjal. Ja ta torbiel mam od 19.02 poniewaz wtedy podano mi pregnyl na pekanie pecherzykow a, ze nie popekaly to zrobily sie z tego 4 duze torbiele. Cykle mialam srednio co 33 dni. Testy robiam przez miesiac ale powiem i szczerze ze nie wiedzialam jak to dokladnie sie sprawdza wiec odpocsilam sobie:p dodam jeszcze ze na tym usg w szpitalu napisane jest ze malenstwo ma 4,2mm..wiec nie wiem od kiedy mam liczyc,od dnia mies wogole nie pasuje od owolacji tez jakos nie do konca..

tak nospa pomaga. Biore jedna i jak reka odjal. Ja ta torbiel mam od 19.02 poniewaz wtedy podano mi pregnyl na pekanie pecherzykow a, ze nie popekaly to zrobily sie z tego 4 duze torbiele. Cykle mialam srednio co 33 dni. Testy robiam przez miesiac ale powiem i szczerze ze nie wiedzialam jak to dokladnie sie sprawdza wiec odpocsilam sobie:p dodam jeszcze ze na tym usg w szpitalu napisane jest ze malenstwo ma 4,2mm..wiec nie wiem od kiedy mam liczyc,od dnia mies wogole nie pasuje od owolacji tez jakos nie do konca..
Czyli wychodzi wg om 7tydzien. Wg usg 6taka rozbieżność jest raczej normalna tymi bardziej ze dzidzia wymiary ma dobre :) ja w 6+3mialam 5.69mm :) Lilith chyba 6.2mm, koleżanka miała 5.00 :-)

Poprawiam się, skoro piątek to 6+1 to dziś jako że poniedziałek (straciłam poczucie czasu przez siedzenie w domu) 6+4 to rozbieżność nie jest duża :) jakby nie było zaczęty 7tydzien :)

Długie cykle :-) mi wyszło, że termin na 17 listopada, teraz byłoby to 6+4 z om. Chyba bym mniej więcej pasowało, bo wiadomo, że może być różnica tak na prawdę z om a usg.

Lilith to te internetowe kalkulatory tak podaja date u Izy, ale nie tylko mi, a juz myslalam, ze nawet tego obslugowac nie.umiem :-)

Gwiazdka trzymam kciuki zeby bylo dobrze:-* bo musi byc :-*

Ide spac laski, bo takie nic nie robienie mnie dzis bardzo zmeczylo :p

Spokojnej nocy :-*

Długie cykle :-) mi wyszło, że termin na 17 listopada, teraz byłoby to 6+4 z om. Chyba bym mniej więcej pasowało, bo wiadomo, że może być różnica tak na prawdę z om a usg.
Doliczylam się identycznie jak Ty :D

Netta.. Pid tym względem ciesze się, że jeszcze nie do końca czuje zapachy hihi.

Milagros dokładnie tak, myślimy podobnie hihi. Jeszcze patrząc na czas pidania pregnylu to nawet nawet można się wpasowac.
A wy liczycie w zaokragleniu juz, stad się tego 8tc zdziwiłam hihi.

Moj ma chyba zatoki jak i ja zawalone..wycieka z niego mega..bidul meczy mi się. Wiecie, on ma dalej ten siusiak siny grrrr.

reklama
My się dzisiaj ujezdzilismy po rodzinie strasznie mnie to wymeczylo
Od paru godz kluje mnie tak na wysokości pępka z lewej strony :/

Do góry