reklama
Polis amoxicilina oczywiście, o taki poprosiłam. Zawsze tylko to biorę.
Ja biorę dupka 10mg ale teraz przechodzę na angielska lutke w globulce, mam 200 i 400, dziele i biorę po 100. Po nich nie ma uplawow.
Zana na początku bolalo prawie jak na @, tak rozciagajaco i promieniujaco na całe podbrzusze plus plecy. Im ciąża starsza tym mniej bolalo. Teraz ból jest z 5 razy większy.. Czasem kluje i dziwne uczucie w pichwie jakby miało mi wszystko wypaść.. Boli mnie też miednica i krzyż jeszcze bardziej.
Po scanie w przyszłym tygodniu idę od razu na pierwszą fizjoterapie, ciekawe co powiedzą.
Ja biorę dupka 10mg ale teraz przechodzę na angielska lutke w globulce, mam 200 i 400, dziele i biorę po 100. Po nich nie ma uplawow.
Zana na początku bolalo prawie jak na @, tak rozciagajaco i promieniujaco na całe podbrzusze plus plecy. Im ciąża starsza tym mniej bolalo. Teraz ból jest z 5 razy większy.. Czasem kluje i dziwne uczucie w pichwie jakby miało mi wszystko wypaść.. Boli mnie też miednica i krzyż jeszcze bardziej.
Po scanie w przyszłym tygodniu idę od razu na pierwszą fizjoterapie, ciekawe co powiedzą.
Ja tak czasem mam, ze nie wiem czy mnie boli brzuch, krzyz czy nerki...A powiedzcie mi jeszcze... Jak Wasze bole w podbrzuszu wygladaja? Bo ja mam tak, ze raz boli mnie lewa, raz prawa strona, a bol promieniuje az do nerek i uczucie wlasnie takie jakby jeszcze nerki mnie bolaly

Lilith tez mam czasemtakie uczucie ciagniecia w pochwie. Zaczynam brac dupka bo kosmowka w jednym miejscu nie przyklejona ale jest generalnie oki
bole sa zwlaszcza gdy siedze dlugo w pracy
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
dominika02100
Fanka BB :)
Ja już po wizycie miło było was poznać. Niestety ciąża nie przetrwała. Dzisiaj pobrali mi krew i za tydzień na wizytę pewnie luzeczkowanie albo coś nie wiem. Przez kolejne 3 miesiące nie wolno starać się o dziecko. No cóż.
życzę powodzenia
reklama