reklama
Żana26
Zaangażowana w BB
No u mnie to chyba tak wesoło nie bedzie, bo gin mowil, ze moja nadzerka krwawi, co mnie bardzo zdziwilo, bo nigdy zadnych plamien nie mialam, nawet nie wiem co to oznacza... Zostalo mi tylko czekac na wyniki cytologii, a dzis odbieram po 14 kolejna bete
Żana26
Zaangażowana w BB
A powiedzcie mi jeszcze... Jak Wasze bole w podbrzuszu wygladaja? Bo ja mam tak, ze raz boli mnie lewa, raz prawa strona, a bol promieniuje az do nerek i uczucie wlasnie takie jakby jeszcze nerki mnie bolaly
Clotrimazolum możesz używać ale nie wiem czy pomoże, zależy jak duże to masz. Ja nie odpisalam bo nie wiem nuc więcej poza tym co Ivi pisała.
Mocz mam czysty.. Wiec to nie to..
Mam umowiny scan na środę o 10.45. Niestety moja babeczka juz tam nie przyjmuje.
Nospe wzielam, dupka porannego tez i boli dalej baaardzo juz na plecy idzie.. Leżenie nie pomaga ale przynajmniej nie kluje.
Zana a te plamienie to nie od nadzerki?
Mocz mam czysty.. Wiec to nie to..
Mam umowiny scan na środę o 10.45. Niestety moja babeczka juz tam nie przyjmuje.
Nospe wzielam, dupka porannego tez i boli dalej baaardzo juz na plecy idzie.. Leżenie nie pomaga ale przynajmniej nie kluje.
Zana a te plamienie to nie od nadzerki?
migduch nie znam sie na zajadach, nie pomoge niestety
dorota z wykladzina to super pomysl, ja mam w calym prawie mieszkaniu teraz i super sprawa przy dzieciach bo wszedzie moga sie bawic i im cieplo. Szukaj takiej latwej do mycia bo wiadomo jak sie cos chlapnie to bedzie latwiej usunac. Rozumie twoje podekscytowanie, tez sie juz nie moge doczekac przeprowadzki.
zana ja po badaniu tez mialam podkrwawiony sluz, jednorazowo
lilith jaki masz antybiotyk ??
A ja rano wyslalam tesciowa do lekarz i przez telefon zalatwilam sobie duphaston, juz wyslany, czekam az przyjdzie. Przy poronieniu wyszedl mi niski progesteron i teraz te plamienia, bede spokojniejsza jak go bede lykac.
Te z was ktore biora tabletki napiszcie mi prosze jakie macie dawkowanie.
dorota z wykladzina to super pomysl, ja mam w calym prawie mieszkaniu teraz i super sprawa przy dzieciach bo wszedzie moga sie bawic i im cieplo. Szukaj takiej latwej do mycia bo wiadomo jak sie cos chlapnie to bedzie latwiej usunac. Rozumie twoje podekscytowanie, tez sie juz nie moge doczekac przeprowadzki.
zana ja po badaniu tez mialam podkrwawiony sluz, jednorazowo
lilith jaki masz antybiotyk ??
A ja rano wyslalam tesciowa do lekarz i przez telefon zalatwilam sobie duphaston, juz wyslany, czekam az przyjdzie. Przy poronieniu wyszedl mi niski progesteron i teraz te plamienia, bede spokojniejsza jak go bede lykac.
Te z was ktore biora tabletki napiszcie mi prosze jakie macie dawkowanie.
reklama
Żana26
Zaangażowana w BB
Lilith watpie, bo nigdy mi sie to nie zdarzylo