reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Polis amoxicilina oczywiście, o taki poprosiłam. Zawsze tylko to biorę.
Ja biorę dupka 10mg ale teraz przechodzę na angielska lutke w globulce, mam 200 i 400, dziele i biorę po 100. Po nich nie ma uplawow.

Zana na początku bolalo prawie jak na @, tak rozciagajaco i promieniujaco na całe podbrzusze plus plecy. Im ciąża starsza tym mniej bolalo. Teraz ból jest z 5 razy większy.. Czasem kluje i dziwne uczucie w pichwie jakby miało mi wszystko wypaść.. Boli mnie też miednica i krzyż jeszcze bardziej.

Po scanie w przyszłym tygodniu idę od razu na pierwszą fizjoterapie, ciekawe co powiedzą.

Zana spokojnie. To już moja druga ciąża z krwawiaca nadzerka.To paskudztwo ma to do siebie, że lubi wracać. Wazne żeby badać i leczyć.

A powiedzcie mi jeszcze... Jak Wasze bole w podbrzuszu wygladaja? Bo ja mam tak, ze raz boli mnie lewa, raz prawa strona, a bol promieniuje az do nerek i uczucie wlasnie takie jakby jeszcze nerki mnie bolaly
Ja tak czasem mam, ze nie wiem czy mnie boli brzuch, krzyz czy nerki...

f2w39jcgdz0az452.png

Lilith tez mam czasemtakie uczucie ciagniecia w pochwie. Zaczynam brac dupka bo kosmowka w jednym miejscu nie przyklejona ale jest generalnie oki:) bole sa zwlaszcza gdy siedze dlugo w pracy

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja już po wizycie miło było was poznać. Niestety ciąża nie przetrwała. Dzisiaj pobrali mi krew i za tydzień na wizytę pewnie luzeczkowanie albo coś nie wiem. Przez kolejne 3 miesiące nie wolno starać się o dziecko. No cóż. :( życzę powodzenia

reklama
Dominika bardzo mi przykro :'( nie wiem nawet co napisac :( na pewno wrócisz na forum z innym terminem jak odczekasz swoje

Do góry