reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Cześć dziewczyny! [emoji8]
Ja dopiero wstalam [emoji15][emoji23]

f2w39jcgdz0az452.png

reklama
Zana i tak nam nadzerki nie usuną w ciąży. tez mam małą, ale wynik wyszedł II :-) po porodzie pójdę na usunięcie kwasem jak kiedyś. Swoją drogą to dobrze sprawdza się przy małych i średnich nadzerkach :-) i jest bezinwazyjny:-)

No u mnie to chyba tak wesoło nie bedzie, bo gin mowil, ze moja nadzerka krwawi, co mnie bardzo zdziwilo, bo nigdy zadnych plamien nie mialam, nawet nie wiem co to oznacza... Zostalo mi tylko czekac na wyniki cytologii, a dzis odbieram po 14 kolejna bete

Hej, pisalam wczorwj posta o zajadach, ale niestety nikt nie odpisal oprocz ivi:)
Czy moge uzywac tormentiolu i clotrimazolum na to?

A powiedzcie mi jeszcze... Jak Wasze bole w podbrzuszu wygladaja? Bo ja mam tak, ze raz boli mnie lewa, raz prawa strona, a bol promieniuje az do nerek i uczucie wlasnie takie jakby jeszcze nerki mnie bolaly

Zana będzie dobrze,moja tez podobno krwawi,chociaż ja tam nic nie widzę. Widać dopiero podczas badania. Także wszystko będzie ok :-)

Clotrimazolum możesz używać ale nie wiem czy pomoże, zależy jak duże to masz. Ja nie odpisalam bo nie wiem nuc więcej poza tym co Ivi pisała.
Mocz mam czysty.. Wiec to nie to..

Mam umowiny scan na środę o 10.45. Niestety moja babeczka juz tam nie przyjmuje.
Nospe wzielam, dupka porannego tez i boli dalej baaardzo juz na plecy idzie.. Leżenie nie pomaga ale przynajmniej nie kluje.

Zana a te plamienie to nie od nadzerki?

migduch nie znam sie na zajadach, nie pomoge niestety

dorota z wykladzina to super pomysl, ja mam w calym prawie mieszkaniu teraz i super sprawa przy dzieciach bo wszedzie moga sie bawic i im cieplo. Szukaj takiej latwej do mycia bo wiadomo jak sie cos chlapnie to bedzie latwiej usunac. Rozumie twoje podekscytowanie, tez sie juz nie moge doczekac przeprowadzki.

zana ja po badaniu tez mialam podkrwawiony sluz, jednorazowo

lilith jaki masz antybiotyk ??

A ja rano wyslalam tesciowa do lekarz i przez telefon zalatwilam sobie duphaston, juz wyslany, czekam az przyjdzie. Przy poronieniu wyszedl mi niski progesteron i teraz te plamienia, bede spokojniejsza jak go bede lykac.
Te z was ktore biora tabletki napiszcie mi prosze jakie macie dawkowanie.

reklama
Do góry