reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja nie mam Facebooka :-)
Wiec jak to kiedyś usłyszałam "nie masz Facebooka nie istniejesz" może pora założyć :-)

reklama
Dziewczyny dziwna sprawa, poszłam siku, wszystko ok czysty mocz, ale na papierze gesty mleczny sluz w niektorych miejscach zabarwiony na brazowo, drugim razem jak poszlam juz normalnie wszystko, wczoraj lekarz pobieral mi wymaz na cytologie, mowil, ze moze byc lekkie krwawienie, ale juz sama nie wiem czy to przez to... W glowie tysiac mysli... Co wy sadzicie?

Myślę,że to po cytologi.Ja za każdym razem plamie po badaniu cytologicznym.Takze nie przejmuj się. Poczekaj co dalej,ale według mnie wszystko ok :-)

reklama
Żana nie martw się. Ja czasem po badaniu ginekologiczny też plamię , a tym bardziej jest to prawdopodobne że miałaś robioną cytologię.

Byłam na zakupach ,kupiłam buty i torebkę i stres przedwizytowy został chwilowo zażegnany.

Do góry