reklama
gosia081145
Fanka BB :)
Witaj Gosiu ma imienniczko ! dziwna lekarka....Ja tez bylam na pierwszej fatalnej wizycie ale lekarz kwas kazal brac ;000 bierz i sie nie sluchaj bo do 3 msc to podstawa
Lana i Nessi odpoczywajcie i sie nie stresujcie trzymam kciuki by wszystko dobrze bylo :*
Ja ide sie przejsc do sklepu z moim szogunem
Wgl coraz wiecej nas i tych pieknych suwaczków <3
Lana i Nessi odpoczywajcie i sie nie stresujcie trzymam kciuki by wszystko dobrze bylo :*
Ja ide sie przejsc do sklepu z moim szogunem
Wgl coraz wiecej nas i tych pieknych suwaczków <3
No moja sie pytala czy BRALAM, to powiedzialam, ze nie, ze zaczelam brac odkad dostalam plamienie, to powiedziala, ze teraz to juz nie ma zadnego sensu, ze to nic nie zmienia... A w poprzedniej ciazy dostalo mi sie od lekarza jak zaczelo sie pronienie, ze nie bralam kwasu foliowego, tylko jakies witaminy, ktore pezepisal mi inny gin(jak sie okazalo na drugi trymestr...)dziwna gin, do mojej jeszcze dobrze do gabinetu nie weszłam to od razu padło pytanie o kwas foliowy, ja już od dłuższego czasu go biorę, już od ok 6 mies, bo wtedy zaczęliśmy się starać o dziecko
gosia081145
Co do witamin w ciazy ja zaczne jakies brac dopiero po 13 tygodniu Narazie tylko kwas foliowy i zdrowa dieta mdli mnie na sama mysl o jedzeniu a mam wrazenie ze moj brzuchol jest ogromny(przed ciaza juz byl wielki ale teraz to masakra).
Witam! ;*Witaj Gosiu ma imienniczko ! dziwna lekarka....Ja tez bylam na pierwszej fatalnej wizycie ale lekarz kwas kazal brac ;000 bierz i sie nie sluchaj bo do 3 msc to podstawa
No jez jestem zdania, ze trzeba brac, wiec lykam
Ja w ogole mam pecha do gonekologow w poprzedniej trafilam na pierwszy raz na takiego oschlego(prywatnie), ze mnie doslowinie OPIEPRZYL ze zrobilam 2 testy a nie jeden [emoji23] i ze nie ma czegos takiego jak plamienie implantacyjne a internet klamie.. [emoji106]
katerineczka
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi i chyba jej powiem tak jak doradzacie ze nie chce mieć na razie badania tylko samo usg. Dorota w poniedziałek idę. Dziewczyny a czym objawia się takie puste jajo? Jakie mogą być objawy?
Agulek przykro mi też to przeżyłam w ciąży z niko zmarł mi dziadek a 3 miesiące po urodzeniu go moja najkochansza babcia. Trzymaj się kochana i myśl o dzidzi, to pomaga...
Nessi i Lena proszę odpoczywaj cie jak najwięcej
Gosia Agulek reż mam Hasimoto I tsh niestety trochę nisko bo 0,6 i tym też się martwię. Gosiu ty masz chyba idealny wynik. Mnie lekarka jeszcze zleca zawsze ft4
Agulek przykro mi też to przeżyłam w ciąży z niko zmarł mi dziadek a 3 miesiące po urodzeniu go moja najkochansza babcia. Trzymaj się kochana i myśl o dzidzi, to pomaga...
Nessi i Lena proszę odpoczywaj cie jak najwięcej
Gosia Agulek reż mam Hasimoto I tsh niestety trochę nisko bo 0,6 i tym też się martwię. Gosiu ty masz chyba idealny wynik. Mnie lekarka jeszcze zleca zawsze ft4
reklama