reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
dziwna gin, do mojej jeszcze dobrze do gabinetu nie weszłam to od razu padło pytanie o kwas foliowy, ja już od dłuższego czasu go biorę, już od ok 6 mies, bo wtedy zaczęliśmy się starać o dziecko

c55fyx8dib2p6jls.png

Witaj Gosiu ma imienniczko ! :) dziwna lekarka....Ja tez bylam na pierwszej fatalnej wizycie ale lekarz kwas kazal brac ;000 bierz i sie nie sluchaj bo do 3 msc to podstawa ;)
Lana i Nessi odpoczywajcie i sie nie stresujcie trzymam kciuki by wszystko dobrze bylo :*
Ja ide sie przejsc do sklepu z moim szogunem :D
Wgl coraz wiecej nas i tych pieknych suwaczków <3

dziwna gin, do mojej jeszcze dobrze do gabinetu nie weszłam to od razu padło pytanie o kwas foliowy, ja już od dłuższego czasu go biorę, już od ok 6 mies, bo wtedy zaczęliśmy się starać o dziecko

c55fyx8dib2p6jls.png
No moja sie pytala czy BRALAM, to powiedzialam, ze nie, ze zaczelam brac odkad dostalam plamienie, to powiedziala, ze teraz to juz nie ma zadnego sensu, ze to nic nie zmienia... A w poprzedniej ciazy dostalo mi sie od lekarza jak zaczelo sie pronienie, ze nie bralam kwasu foliowego, tylko jakies witaminy, ktore pezepisal mi inny gin(jak sie okazalo na drugi trymestr...)

Co do witamin w ciazy ja zaczne jakies brac dopiero po 13 tygodniu ;) Narazie tylko kwas foliowy i zdrowa dieta :) mdli mnie na sama mysl o jedzeniu a mam wrazenie ze moj brzuchol jest ogromny(przed ciaza juz byl wielki ale teraz to masakra).:)

Witaj Gosiu ma imienniczko ! :) dziwna lekarka....Ja tez bylam na pierwszej fatalnej wizycie ale lekarz kwas kazal brac ;000 bierz i sie nie sluchaj bo do 3 msc to podstawa ;)
Witam! ;*
No jez jestem zdania, ze trzeba brac, wiec lykam ;)
Ja w ogole mam pecha do gonekologow :( w poprzedniej trafilam na pierwszy raz na takiego oschlego(prywatnie), ze mnie doslowinie OPIEPRZYL ze zrobilam 2 testy a nie jeden [emoji23] i ze nie ma czegos takiego jak plamienie implantacyjne a internet klamie.. [emoji106]

Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi i chyba jej powiem tak jak doradzacie ze nie chce mieć na razie badania tylko samo usg. Dorota w poniedziałek idę. Dziewczyny a czym objawia się takie puste jajo? Jakie mogą być objawy?

Agulek przykro mi też to przeżyłam w ciąży z niko zmarł mi dziadek a 3 miesiące po urodzeniu go moja najkochansza babcia. Trzymaj się kochana i myśl o dzidzi, to pomaga...

Nessi i Lena proszę odpoczywaj cie jak najwięcej

Gosia Agulek reż mam Hasimoto I tsh niestety trochę nisko bo 0,6 i tym też się martwię. Gosiu ty masz chyba idealny wynik. Mnie lekarka jeszcze zleca zawsze ft4

reklama
Do góry