reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

byłam tydzień temu. wczesna ciąża, dostałam leki na podtrzymanie i mam wizytę 10.03. Serduszka nie słychac ale to niby normalne. Niestety przez tydzien plamilam i to mnie martwi.

reklama
A kiedy było to płomienie ? Może w terminie miesiączki ?

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

ostatnią miesiączke miałam 16.01. a plamienia miałam w zeszłym tyg. teraz (mam wrażenie że po tych tabletkach) już nie plamie.

Kasia nie nakrecaj się, do wizyty już niedługo w 6tygodniu już powinno być widać serduszko. ;)

Uciekam spać bo oczy mi się same zamykają. :(

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Kasia a ilu dniowe masz cykle? Dawno ta @ miałaś.
Dorota.. Myślę jak dziewczyny, choc z drugiej strony co innego radzić a co innego być w takiej sytuacji. Może powtórz betę i robiąc ja zapytaj laborantek jak to wygląda przy takiej becie? Nie jest łatwo ale nie można mieć też pewności, że będzie źle. Wszystkie tu o Tobie myślimy, o każdej zresztą i życzymy sobie jak najlepiej.
Kasia ja też swiruje i inne dziewczyny ale nie pozostaje nam nic innego jak pozytywne myślenie. Dobrze, że bierzesz duphaston choć po plamieniach bralabym w wyższej dawce.
Zaaplikowalam globule, tez się pietram czy nie zaszkodzi ale nie mam innego wyboru a jednak trochę to dokuczliwe i mało bezpieczne dla fasolki.. Leze i oglądam spotlight, polecam.

reklama
Do góry