reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka dzięki ale nie mam nadzieji, coś czuję że pęcherzyk się nie rozwinie, jeszcze tego mi trzebabylo, to było za piękne, raczej się pożegnam z wami, czekam na @ ciekawe czym doczekam do 15 marca aby dowiedzieć się że nic z tego czynu wcześniej się to zakończy :-)

reklama
Katerineczka kochana jesteś ale po co przyspieszyć? Aby dowiedzieć się że dupa!? Mam 3 dzieci, mój limit się już zakończył, mimo że mam dzieci to jest mi tak cholernie żal :-(
Ja też bardzo żałuję że poszłam, trzebabylo czekać bo i tak teraz muszę czekać

Dorotka spróbuj myśleć pozytywnie. Jak będzie wszystko dobrze a zaszkodzisz dzidzi nerwami?

Spróbuj uwierzyć że będzie dobrze

Nie wiem czy jesteś wierząca. Ale ja wczoraj modliłam się do anioła Stróża tego mojego maleńkiego dziecka.

I dziś jestem spokojniejsza.

jestem w 5 tyg ciąży. Jest to moja 1 ciąża wiec strasznie się denerwuję, Mam nadzieję że od was sporo się dowiem. tak z doświadczenie a nie tylko w teorii

Dorota spokojnie, beta nie zawsze tak samo przyrasta tym bardziej że jest tak wysoka. Dlatego ja nie robiłam. Wiedziałam że zacznę sobie do głowy dokładać bo mam taka naturę.
Gosia lekarz który Cię badał to idiota... za grosz wyobraźni.
Witaj Kasia :-)

Ja po wizycie spokojna, nic się nie dowiedziałam ale tego byłam pewna. Ciałko żółte jest, dwie czarne kropki też są, nie moje przywidzenie Pani doktor też widziała, ale mówi że racZej z jednej coś urośnie. ;-) dopiero 4t3d. Następna wizyta za dwa tygodnie. Dostałam duphaston 2 razy na dobę. I mam być dobrej myśli. :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry