reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej laski co tu tak cicho?? duzo dziewczyn ucichla i niedlugo watek padnie ehh..

No ale cieszmy sie te co jestesmy jeszcze a reszta mam nadzieje ze tylko z braku czasu sie nie odzywa :-)

My zaraz na szybkie zakupy pozniej do kosciola i na obiadek do taty :-)

Milego dnia :-)

reklama
Hej mamusie.

Aob- może ta cisza to wina tego , że jest weekend. Zauważyłam, że w weekendy jest tu zdecydowanie spokojniej. Poza tym pogoda - przynajmniej w Krk jest piękna i pewnie dużo dziewczyn gdzieś jedzie.

Netta- ale Ci zazdroszczę tego remontu. Ja strasznie lubię zmieniać coś w domku, a dodatkowo w ciąży instynkt wicia gniazda się odzywa więc w tym okresie bez przerwy bym coś remontowała

Ivi- Brawo. Apkę ściągnęłam , tylko lekkie rozczarowanie się pojawiło jak się okazało, że tylko kilka miast obsługuje ta aplikacja. Docelowo ma być ich więcej?

Jedziemy nad wodę tzn. mąż z dzieciakami i moim bratem jedzie nad wodę, mnie i najstarszą wysadza 4 km. wcześniej u teściów i będziemy ziółka sobie z najstarszą córą zbierać na łąkach.Najstarsza nie może się akurat kąpać przez@, a ja z kolei nie mogę tyle na słońcu siedzieć bo biorę te nieszczęsne antybiotyki.
Super niedzieli wszystkim

Netta to rzeczywiscie front robót pełną parą [emoji5]
Mnie mąż przywiózł na tydzień do mamy żebym sama w bloku nie siedziała. A tutaj to mam podwórko chociaż. Mamy Yorka i 4 szczeniaki sznaucery [emoji5] także ten tydzień spędzam na leniuchowaniu w cieniu na lezaku [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej dziewczyny :)

my wczoraj byliśmy u szwagra. Chlopaki troche wypili i zaczęli uświadamiać mojego jak to się życie zmienia po narodzinach dziecka. Bylam w szoku po tym jak moj wypity maz powiedzial ze skoro onpracuje a ja siedze w domu to dzieckiem mam sie zajmowac 24h no bo co to za wysilek.. mam nadzieje ze po wczorajszym wywodzie chlopakow cos mu wejdzie do glowki bo wszyscy byli zszokowani tym co powiedzial...szwagierka i bratowa moja rowniez....

pozniej przyszedl wieczor i poczulam jak maly sie kreci..polozylam reke na brzuchu i czułam to!!! wolalam mojego ale nie przyszedl bo nawolywal w tym czasie niedziwiedzia w wc.

Witam się dziś i ja :)
Właśnie skończyłam jeść obiad i odpoczywam a pewnie mój zaraz będzie chciał żebyśmy jechali gdzieś na kawę

Mama - czworki - dopiero zaczynamy, im więcej miast tym więcej tras zwiedzania będzie, no i obiektów.. Niedługo ruszamy w Gdańsku w jednym z muzeów :) A docelowo ma być masa wszystkiego łącznie z restauracjami i innymi obiektami :D grunt, że ruszyło, teraz tylko jak najwięcej osób musi zacząć z tego korzystać żeby to "miało sens" (kojarzycie Yanosika? apkę do sprawdzania gdzie są utrudnienia w ruchu drogowym itd? ona tez ma sens tylko jeśli dużo ludzi z niej korzysta.. tak samo jak blablacar itd.. początki zawsze są trudne :)

aob - hehee super :D

TŻ zabrał starszaki, młoda (powinna) spać a ja.. wracam do "rzeczywistości" czyli do nauki :/ NIE CHCE MI SIĘ! :( ;)

A ja dzis tez leniwie. U nas dziś troche chłodniej nad morzem 17 stopni. Na opalanie i leżenie na piasku dla mnie za zimno. Chłopaki grają w ogrodzie w piłkę bo młody dostał bramke od teściów. Jedzenia mam całą lodówkę i tylko nakładam sobie i zabieram do łóżka. Skocze tylko do sklepu po owoce bo one akurat się skończyły. Mam ochotę na czereśnie nektarynki i truskawki. Pochłaniam spore ilości, bardzo ograniczylam sztuczne witaminy, źle się po nich czuje. Biorę je w kratkę.

reklama
Mama czworki jasne rozumiem choc i tak wydaje mi sie ze spokojnie tu nawet w tyg :-)

Netta ja remontu tez zazdroszcze ale sprzatania po nim juz nie..

Priinceseczka super gratuluje :-D

Ivi owocnej nauki!

Katerineczka ale masz smaczki mniam hehe :-)

Do góry