reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Tez sie zgadzam a tez napisałam w ciagu dnia i to jeszcze z pryv sprawa i mam mega wyrzuty sumieni teraz ... Kirde ale powiem Wam mam mega stresa w związku z jej malutka .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Hej!
dziewczyny żeby listy wyprakowe nie zginęły "we mgle", wrzuciłam nowy temat:
Link do: Listy wyprawkowe listopadowych mamuś-bez komentarzy

bez komentarzy, ale kazda może dodać swoją listę/uwagi/podpowiedzi..

jak ktoś chce podesłać mi swoje listy żebym tam je wrzuciła, to proszę o info na priv

Lilith - jesteśmy z Tobą!

My wczoraj spędziliśmy cudowny dzień dziecka, zabraliśmy dzieciaki do ZOO w Gdańsku, potem McDonalds i .. padli wykończeni :D Cały dzień wspólnie razem :)

Hej mamusie.
Ale miałam noc straszną.Nie mogłam w ogóle spać, z boku , na bok się obracałam, co przysnęłam to jakieś koszmary mi się śniły. Dzisiaj oczy na zapałkach będą...
Ale cisza na razie u mnie w domu.. Aż miło. Wszyscy jeszcze śpią. To cisza przed burzą można by powiedzieć bo za jakieś 30-40 min. to tu już tak spokojnie nie będzie;-) ;)

Emka- nie masz sobie czego wyrzucać. Wiem, że musiałaś mieć poważny powód żeby napisać do Lilith.

Keejti- jak tam brzuszek dzisiaj? Minął już ból całkowicie

Ivi- super, że dzieciaki dobrze się bawiły. U nas tylko po południe w wesołym miasteczku było wspólne bo dziewczynki z przedszkolem na rejs statkiem po Wiśle wcześniej płynęły i za Chiny nie chciały z tego zrezygnować.

Wczoraj do laboratorium jednak nie udało się dotrzeć, bo badania na toxo robi się na czczo, a ja śniadanko wcześniej zjadłam, więc dzisiaj idę trochę się pokłóć.
Później synek ma w szkole dzień rodziny i przedstawienie i mam straszne wyrzuty sumienia bo mnie tam nie będzie...
Dzisiaj właśnie o 14- kiedy rozpocznie się występ jest drugi i ostatni termin oglądanie kolejnego mieszkania. Okolica mi się bardzo podoba i muszę je obejrzeć. Małżonek pójdzie na występ, a ja mieszkanie obejrzę, ale wyrzuty sumienia i tak pozostaną:hmm:
No nic -spokojnego dnia wszystkim- ja zmykam moje szkraby pomału budzić.

Kejti ja jechałam wczoraj po wyniki pappy ktorych prawdopodobieństwo znałam wczesniej ...

Ivi juz Ci wysyłam maila :)

Mama4 przybij piątkę o 3 obudził sie mój syn nje mogl spaść do 6... A ja razem z nim...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

I ja już na nogach bo siostra chce przyjechać na kawę przed pracą.
Mama czwórki - dziękuję niby troszkę lepiej choć w jednym punkcie ciągnie. Dziś mąż ma wolne to odpocznę a gdyby coś bolało to pojadę na IP tylko tam od razu te zastrzyki dają jak powiesz ze boli:/

Emka a no właśnie coś kojarzylam, wszystko ok?

Gaga u mnie słońce i duchota. Nie wiem może by na plażę pojechać, bo przecież idzie się ukisic

Trzymam kciuki za wizyty

reklama
Do góry