reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Tez sie zgadzam a tez napisałam w ciagu dnia i to jeszcze z pryv sprawa i mam mega wyrzuty sumieni teraz ... Kirde ale powiem Wam mam mega stresa w związku z jej malutka .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Hej!
dziewczyny żeby listy wyprakowe nie zginęły "we mgle", wrzuciłam nowy temat:
Link do: Listy wyprawkowe listopadowych mamuś-bez komentarzy

bez komentarzy, ale kazda może dodać swoją listę/uwagi/podpowiedzi..

jak ktoś chce podesłać mi swoje listy żebym tam je wrzuciła, to proszę o info na priv

Lilith - jesteśmy z Tobą!

My wczoraj spędziliśmy cudowny dzień dziecka, zabraliśmy dzieciaki do ZOO w Gdańsku, potem McDonalds i .. padli wykończeni :D Cały dzień wspólnie razem :)

Hej mamusie.
Ale miałam noc straszną.Nie mogłam w ogóle spać, z boku , na bok się obracałam, co przysnęłam to jakieś koszmary mi się śniły. Dzisiaj oczy na zapałkach będą...
Ale cisza na razie u mnie w domu.. Aż miło. Wszyscy jeszcze śpią. To cisza przed burzą można by powiedzieć bo za jakieś 30-40 min. to tu już tak spokojnie nie będzie;-) ;)

Emka- nie masz sobie czego wyrzucać. Wiem, że musiałaś mieć poważny powód żeby napisać do Lilith.

Keejti- jak tam brzuszek dzisiaj? Minął już ból całkowicie

Ivi- super, że dzieciaki dobrze się bawiły. U nas tylko po południe w wesołym miasteczku było wspólne bo dziewczynki z przedszkolem na rejs statkiem po Wiśle wcześniej płynęły i za Chiny nie chciały z tego zrezygnować.

Wczoraj do laboratorium jednak nie udało się dotrzeć, bo badania na toxo robi się na czczo, a ja śniadanko wcześniej zjadłam, więc dzisiaj idę trochę się pokłóć.
Później synek ma w szkole dzień rodziny i przedstawienie i mam straszne wyrzuty sumienia bo mnie tam nie będzie...
Dzisiaj właśnie o 14- kiedy rozpocznie się występ jest drugi i ostatni termin oglądanie kolejnego mieszkania. Okolica mi się bardzo podoba i muszę je obejrzeć. Małżonek pójdzie na występ, a ja mieszkanie obejrzę, ale wyrzuty sumienia i tak pozostaną:hmm:
No nic -spokojnego dnia wszystkim- ja zmykam moje szkraby pomału budzić.

Kejti ja jechałam wczoraj po wyniki pappy ktorych prawdopodobieństwo znałam wczesniej ...

Ivi juz Ci wysyłam maila :)

Mama4 przybij piątkę o 3 obudził sie mój syn nje mogl spaść do 6... A ja razem z nim...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

I ja już na nogach bo siostra chce przyjechać na kawę przed pracą.
Mama czwórki - dziękuję niby troszkę lepiej choć w jednym punkcie ciągnie. Dziś mąż ma wolne to odpocznę a gdyby coś bolało to pojadę na IP tylko tam od razu te zastrzyki dają jak powiesz ze boli:/

Emka a no właśnie coś kojarzylam, wszystko ok?

Gaga u mnie słońce i duchota. Nie wiem może by na plażę pojechać, bo przecież idzie się ukisic

Trzymam kciuki za wizyty

reklama
Do góry