reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzięki, jak siostra wyjdzie z pracy to zadzwonię może by wpadła niby troszkę lepiej ale ciągnie tak dziwnie jakoś. Nie miałam tak wcześniej

reklama
Kejti nospa +magnez jak nie minie po lezeniu to IP. Mnie często ciągnie, raz z jednej raz z drugiej strony, a o kluciu nie wspominam nawet po ostatnio mnie w nocy aż obudziło. Wczoraj znów strasznie bolało mnie żebro ale na dzidzie to jeszcze za wysoko.

Lilith czekam na wieści . &&&

Joasia fajnie tak usłyszeć że ktoś ma rocznicę tego samego dnia :)

Dziewczyny dziś wyczytalam że dziecko w 18tyg zwinięte ma około 12cm a rozwinięte około 25cm to możliwe?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Gaga ja na poczatku ciazy leczylam prywatnie nawet ze znieczuleniem ale informowalam dentystke ze to poczatek ciazy i znieczulenie mialam slabsze specjalnie dla ciezarnych ktore nie przenikalo do bobasa

reklama
Do góry