reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Agucha super gratulacje :)

Aob a jak sie czujesz w ogole ?
Mnie mój maluch meczy przedwczoraj uciekał na spacerze cała drogę go gonilam nie był łaskaw sie zatrzymać a wczoraj w bawilandii tez mnie przegonił :) padłam jak dziecko wieczorem :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Hej wszystkim.
Wpadłam na chwileczkę , po radę. Czy któraś może kupowała dziecku smartwatcha? Chodzi mi o opinie na ich temat. Dzieciakom się pomysł na taki prezent mega spodobał, bo będą mogły dzwonić do mamy, a dla mnie to super sprawa ponieważ smartwatch ma lokalizator GPS, który pokazuje aktualne miejsce pobytu dziecka z dokładnością do 10 m. Mają jechać podczas wakacji na wieś z babcią na 2 tyg. więc byłabym spokojniejsza.:tak: Teraz w Auchan jest promocja i takie zegarki, chyba firmy Garret są w cenie 169zł, więc jeszcze znośnie. Tylko nie wiem, czy to faktycznie zdaje egzamin i działa tak super jak to opisują. Jeżeli któraś ma jakiekolwiek doświadczenia w tej kwestii to bardzo proszę o radę.
Jadę na razie do laboratorium. Znowu badania na toksoplazmozę...
Miłego dnia wszystkim mamusiom i najlepsze życzenia dla Waszych dzieciaczków w dniu ich święta.:happy:

Emka dziekuje poki co dobrze o ile nie przecholuje w ciagu dnia:-)
Ale z moim Niko mam podobnie jak Ty heh:-)

Mama czworki moj szwagier kiedys dostal takie cos chyba bo byl to zegarek ale karte mial normalnie w tel a to laczylo sie z tel bezprzewodowo i w takim wypadku to nie bylo takie fajne bo mialo slaby zasieg ale tez bylo z takich tanszych urzadzen.. takze on nie polecal chyba ze cos konkretniejszego bo to byl jakis bubel..

Dzień dobry :)

Lilith choć nie przepadam za kotami to ten Twój mi się mega podoba, slodziak z niego i ogromne kciuki za wyniki :*

Agucha gratulacje a zdjęcie świetne :)

Ja od rana aktywna wstałam rano i pojechałam z sąsiadka na otwarcie nowego marketu do Wadowic poszło tylko 108 zł myślałam że będzie gorzej :D potem jeszcze kawa u sąsiadki i do domu, psa wyprowadzić kura wody zanieść, uruchomić zmywarkę, pralke i teraz odpoczywam

Dajcie jakiś pomysł na prezent dla dziewczynki na roczek

Aob- dla dorosłych to chyba co innego. W dziecięcych to bardziej chodzi o lokalizator i głównie dlatego chce im kupić. W wypadku zgubienia się dziecka, można zlokalizować w którym miejscu aktualnie jest pociecha z dokładnośćią do 10m. Poza tym zegarek automatycznie się odbiera tzn. jak ja na niego dzwonię to dziecko nic nie musi przyciskać tylko połączenie jest automatycznie odbierane.
Niby nigdy mi się dziecko nie zgubiło, ale nie tylko ja z nimi wychodzę, a strzeżonego Pan Bóg strzeże...

Gaga- 108 zł- to niezły wynik;-) ;)ja wczoraj byłam w Galerii po buty i książki ale do hiermarketu nie wchodziłam właśnie przez to , że tam zawsze kupa kasy idzie. Na ogół wychodzę stamtąd z rachunkiem ponad 300 zł a w koszyku niewiele faktycznie potrzebnych rzeczy.Ostatnio wolę zakupy w niewielkich supermarketach, najlepiej z gotową listą. Mniej kasy idzie;-) ;)

reklama
Mama czwórki też mi się to zdarza ze wychodzę ze sklepu z masą zbędnych rzeczy ale dziś mi się udało i kupiłam tylko to co potrzebne oprócz lodów ale się opłacało bo za 2 litry zapłaciłam 4,99 na promocji a w sumie dużo rzeczy miałam w tym mięso i proszek do prania 4,5 kg to się nawet zdziwiłam przy kasie bo myślałam że więcej zapłacę a dziś przy otwarciu mieli dziewczyny do pakowania towaru przy kasie i dawali za darmo torby na zakupy te grube i dwie zyskalam bo mi się nie mieściło do jednej ;)

Do góry