Milagros, ja tez tak lubię, tylko środków za bardzo nie było, stwierdziłam, że ponieważ na wózek jednorazowo najwięcej wydam, to poszukam najpierw i będzie z głowy. Ciuszków trochę na allegro używek kupiłam, resztę w wielopakach w sklepie, na bieżąco też można dokupywać, to co najbardziej się sprawdza, szybka wysyłka i za dzień-dwa masz u siebie Pieluchy też na bieżąco te najmniejsze mąż dokupywał, bo wszyscy mówili, żeby najmniejszych wziąć tylko jedną paczkę, a potem 3-5 kg, bo dzieci tak szybko rosną, a my chyba 1,5 m-ca używaliśmy tych od 2, bo tamte za duże były. O właśnie, pieluchy chyba już od stycznia kupowałam, bo jakoś mnie stresowała ta kwestia i jak były na promo, to już brałam
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Milia dziękuję za rady, u nas chyba na koniec będzie kwestia wózka bo podobno teście mają kupić, ale będę chciała tak w 8miec już wszystko kupione z ubranek i akcesorii i środków higienicznych co miesiąc trochę i po cichu będę odkładać na wózek bo różnie to bywa
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
D
Deleted member 158337
Gość
U nas pewnie też tak będzie bo mojego ojciec dużo mówi a niekoniecznie tyle samo robi, i po prostu już na nich nie liczę więc po cichu będę odkładać
aob66
Moderatorka
Witam sie z rana :-)
Emka najlepsze zyczenia!
Mania i ja bralam antybiotyk w ciazy takze tez mysle ze lepiej wziac niz ryzykowac..
Ja akurat szczepilam psa jak mial okolo 3 mies bo wzoelismy go "z ulicy" i za wszystko placilam okolo 160zl dokladnie nie pamietam..
Maleducada kiedys zla passa sie skonczy i oby jak najszybciej!
Ivi z tego co piszesz naprawdę masz ciagle duzo na glowie wiec ogolnie zmeczenie tez daje sie we znaki...zycze Ci odpoczynku
Katerineczka a moze jakas infekcje zalapalas?
Emelka i jak lokiec Twojego?
Ja kupowalam co mies cos zeby rozlozyc wydatki wlasnie.. tez nie lubie robic na ostatnia chwile :-) ale teraz powyciagac poprac i ogolnie przygotowac tylko musze i juz wiem ze pewnie bede to przed rozwiazaniem dopiero robic bo jakos mi sie nie chce..
Emka najlepsze zyczenia!
Mania i ja bralam antybiotyk w ciazy takze tez mysle ze lepiej wziac niz ryzykowac..
Ja akurat szczepilam psa jak mial okolo 3 mies bo wzoelismy go "z ulicy" i za wszystko placilam okolo 160zl dokladnie nie pamietam..
Maleducada kiedys zla passa sie skonczy i oby jak najszybciej!
Ivi z tego co piszesz naprawdę masz ciagle duzo na glowie wiec ogolnie zmeczenie tez daje sie we znaki...zycze Ci odpoczynku
Katerineczka a moze jakas infekcje zalapalas?
Emelka i jak lokiec Twojego?
Ja kupowalam co mies cos zeby rozlozyc wydatki wlasnie.. tez nie lubie robic na ostatnia chwile :-) ale teraz powyciagac poprac i ogolnie przygotowac tylko musze i juz wiem ze pewnie bede to przed rozwiazaniem dopiero robic bo jakos mi sie nie chce..
EM Ka
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciazy robiłam bardzo pozno wyprawkę - termin miałam ns 19 września a do 8soerpnia miałam raptem kilka ciuszków i to kilka nowych a reszta od koleżanki , potem po 8 sierpnia ruszyliśmy na maksa , wozek, bkm, akcesoria , łóżeczko, apteka to tez spory wydatek... Ze wszystkim zdarzyłam takze dziewczyny no stres mamy duuuzo czasu jeszcze
diabliczka00
Mania to się dorobilas nieźle . Duomox można
Maleducada ojjj z zabkiem ciężko który to? A z resztą to faktycznie dużo się dzieje. Dużo słoneczka. Co tak męża wzięło na UK ?
EM Ka a co kogo obchodzi ile kto ma lat. Te ich komentarze...to nigdy nie zaginie
Emelka uuu to chyba mąż cos powaznego. Uwazajcie
Millagros poluj na przeceny pampersow itp i powolutku kupuj. Ja też na ostatnią chwilę kupowałam. Ciuchy miałam używki i wcale się tego nie wstydzę. Wręcz zabronilam babciom kupowac w sklepie zwyklym , dziecko szybko wyrasta a to nawet nie niszczy się. Mialam same perełki ♡♡♡
Keejti bo mam te 5 takie w brzuszku delikatnie wąskie. Nie było i kupiłam sądy 5+ ...masakra jakie grube
Mój dzieć zwariował. Wczoraj w dzień nie spał ,poszedł spać przed 21 i wstał.o 5:30 :O od razu am i am. Zjadł kanapkę i tak się tlyjlismy. Zaczęłam pisać tutaj ale miał pragnienie tulenia i tak lezelismy w łóżku wtuleni ale jak tylko zasypialam to mnie temperowal hehe
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Maleducada ojjj z zabkiem ciężko który to? A z resztą to faktycznie dużo się dzieje. Dużo słoneczka. Co tak męża wzięło na UK ?
EM Ka a co kogo obchodzi ile kto ma lat. Te ich komentarze...to nigdy nie zaginie
Emelka uuu to chyba mąż cos powaznego. Uwazajcie
Millagros poluj na przeceny pampersow itp i powolutku kupuj. Ja też na ostatnią chwilę kupowałam. Ciuchy miałam używki i wcale się tego nie wstydzę. Wręcz zabronilam babciom kupowac w sklepie zwyklym , dziecko szybko wyrasta a to nawet nie niszczy się. Mialam same perełki ♡♡♡
Keejti bo mam te 5 takie w brzuszku delikatnie wąskie. Nie było i kupiłam sądy 5+ ...masakra jakie grube
Mój dzieć zwariował. Wczoraj w dzień nie spał ,poszedł spać przed 21 i wstał.o 5:30 :O od razu am i am. Zjadł kanapkę i tak się tlyjlismy. Zaczęłam pisać tutaj ale miał pragnienie tulenia i tak lezelismy w łóżku wtuleni ale jak tylko zasypialam to mnie temperowal hehe
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
linka1985
Diabliczka mojego 2 latka wczoraj tak naszło wieczorem na przytulanki i mamusiu totam cie ze wyjść od chłopaków z pokoiku nie mogłam , aż w końcu zasnęła z nim w łóżku hi hi i chyba o to mu chodziło
aob66
Moderatorka
Diabliczka, linka ale.macie slodziakow :-* moj tez juz lubi sie tulic ale tez z reguly przed spaniem :-)
Diabliczka moj codziennie spi mniej wiecej 20/21 do 5/6 a budzi sie jeszcze w nocy.. przez to ja 21 i juz padam hehe :-)
Diabliczka moj codziennie spi mniej wiecej 20/21 do 5/6 a budzi sie jeszcze w nocy.. przez to ja 21 i juz padam hehe :-)
reklama
katerineczka
A mój jeszcze śpi jakiś cud
Aob66 czuje się dobrze nie jestem podziebiona czy coś , nie wiem skąd to mi się wzięło. Od wczoraj jeszcze brzuch mnie boli tAK jakbym miała posiniaczony, nie wiem czy to juz z nerwów czy coś innego. ..
W poniedziałek na 17 40 mam wizytę u gina wiec o tyle dobrze, dopiszesz mnie?
Aob66 czuje się dobrze nie jestem podziebiona czy coś , nie wiem skąd to mi się wzięło. Od wczoraj jeszcze brzuch mnie boli tAK jakbym miała posiniaczony, nie wiem czy to juz z nerwów czy coś innego. ..
W poniedziałek na 17 40 mam wizytę u gina wiec o tyle dobrze, dopiszesz mnie?