reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzień Dobry

Patryska witaj :)

Iza to tylko zły sen, nie martw się :*

ja już po obiadku, mamy jeszcze na lody jechać :)
kurde jak się nie stresowałam tak teraz jak wizyta tuż tuż to stres rośnie czy wszystko z dzidzią dobrze

reklama
ja wiem, ze to tylko sen..ale w poprzedniej ciazy tez mialam taki i chwile pozniej urodzilam :( i jak sobie pomysle, ze teraz mogloby byc tak samo to mi sie nogi uginaja :(

Milagros tak ta lenka tez zbiegiem okoliczności z naszego powiatu ...a na tego Michała dużo brakuje im jeszcze :( ale imprezę urodzinowa zorganizowali super dzieciaki zadowolone , wyskakali się na dmuchancach obowiązkowo balony ;) motocykliści byli i zlomek z bajki auta był ;) tort zjedliśmy kupę ciasta nakupilam na wynos, wymalowali twarze i banki mydlane wszedzie atrakcje mieli ... a ja to się popłakałam jak cały rynek u nas śpiewał mu sto lat zresztą te Michałek tez się popłakałam z wrażenia ze to wszystko dla niego

Linka krzywda dzieci bardzo boli :(

Netta ja miałam łóżko z piankowymi materacem na początku jest ok, później tragedia jak ta gabka się zbije ale przy takich maluchach trochę to potrwa więc myślę że na początek wystarczy ;) później warto zainwestować w sprężynowy materac ;)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Czy to mozliwe ze witaminy koliduja mi z antybiotykiem? Dwa dni z rzedu biore ten antybiotyk , pozniej witaminy i wymiotuje ....ciagle odbija mi sie smakiem tych witamin. Dzisiaj wzielam antybiotyk , witamin jeszcze nie i spokoj :/ dziwne to

Heja dziewczyny.
Witam nową Mamusie.

Ja mam za sobą koszmarną noc. Takie dusznosci mnie dopadły i blada jak ściana byłam. Do tego wczoraj oko mi drgało i skurcze łydki miałam to chyba brak magnezu :-( biorę go ale pije kawę więc chyba mam deficyt. I dzis w pracy nie ma mowy o chodzeniu tylko siedzę bo jak wstaje to od razu brzuch mi twardnieje. Chyba pojade wyniki pierwiastków z krwi soboe sprawdzę...

reklama
Do góry