reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
My tu juz 9 lat a mieszkanie teraz hmm policze: to jest 8. Juz mam dość przeprowadzek i kasy tez nie tak, żeby zas ekipę brać i to teraz będzie moja zmora..chyba maz vana wynajmie. Ale to jeszcze sporo przed nami. Szkoda mi bardzo tego domu.. Nie duży ale super..ciepły, ogródek w sam raz, sąsiedzi prócz tych problematycznych są fantastyczni.. Mąż włożył w ten dom kupe roboty i kasy.. Dopiero co synowi na nowo pokój zrobilam i córce no rece opadają.. Przykre po prostu bo nie jesteśmy niczemu winni.. Aaa no i ogród mamy i z przodu kawałek tez i podjazd ale co mi z tego jak dzieci tam nie wypuszczam.. Wcześniej było super..

A używana kiecka?? Jeszcze taka droga za 1/3 ceny np? W końcu za długo tego nosić się nie da to i jak nowa. Poszukaj kochana, moze coś znajdziesz i zaoszczędzisz trochę albo już będzie na butki czy inna torebkę hihi.

Tymi zupami to się najeść nie da..ja jem takie przetarte bez dodatków to i pić można..mam wrażenie, że mi się zoladek do pleców przylepil.
Pomidorki z ta śmietanka jem wieczorem, ciekawe jak mi podejda.

Nic innego teraz nie jadasz? Tak do podjedzenia?

Dziewcxyny a może spróbujcie banany ja się teraz na nie przerzucilam jak mi papryka juz nie wchodziła. Na początku jest blee ale bardzo pomagają.

Fotkę tych leginsow z hm dodam wieczorem oki? Ja w poprzedniej ciąży miałam takie dwie pary i są super.

Teraz zamiast M Kupiłam L

Ja mam dzisiaj polędwiczki z indyka z białym sosem, takie na łagodnie. Dla syna tak najbardziej
I ziemniaczki BIO i surowkę coleslaw, uwielbiam.

Wasze obiadki tez smakowicie brzmią i wspolczuje tym kobitkom które nie mogą jeść. Przytulam

Idę smażyć właśnie kolejna porcję frytek. Tak mi ochoty narobilyscie :)

U mnie dziś chandra. Przemeczenie remontowe daje o sobie znać.

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

O mamo, 50 stron... Nie wchodziłam wcześniej bo strasznie źle się ostatnio czuje, ciągle z głową w kiblu :-/ I głowa mi pęka...

Ja właśnie mimo serduszka na usg nie mam karty ciąży.

Palula mi gin skierowanie wypisuje tylko na krew i mocz a reszta płatnie, tylko kartka co zrobić i pewnie o to jej chodziło, jeśli na resztę tez masz skierowanie to nie będziesz płacić.

Ivi to zależy od rodzaju zwolnienia, jak nie masz leżącego to przecież wolno wychodzić :-)

Ja się niczym nie smaruje. Rozstępów i tak mam mnóstwo z czasów podstawówki jeszcze, bo bardzo szybko wtedy roslam.

Ja też nie mam karty ciąży a serduszko jest :) Iza daj znać jak się dowiesz jak ten medicover u nas, dzwoniłam dzisiaj pod 5roznych numerów i wszędzie mnie odsylali pod inny. Stwierdziłam że mam dość i więcej nie dzwonie. A w luxmedzie mam 300 zl zniżki ale chyba nieciekawa oferta

O jej... nareszcie nadrobiłam. Ja też dziś zdycham. Głowa mnie napieprza i jakby ktoś energie ze mnie wyssał. Nawet nie mam siły w neta patrzeć. Boje się co to będzie jak mąż pojedzie do wawy. Choć teraz go i tak nie ma w domu prawie ale przynajmniej zakupy zrobi czy coś, a wizja Home Alone z Zu mnie przeraża.

Agucha witaj! :-)
I kolejna z Krakowa, rzeczywiście sporo nas tu :p

Keejti zazdroszczę ze możesz liczyć na pomoc rodziców. U nas niestety brak perspektyw na własne mieszkanie.

Agucha dokładnie, my płacimy za wynajem dokładnie ratę kredytu za to mieszkanie...

Doczytam potem bo zaraz zdechne :-/

reklama
Joasia znam to, ja dziś 14-22 sama z julianem to już nie mam pomysłów na zabawy a i siły do tego bo teraz chora.
A właśnie jestem dziś na l4 i antybiotyk mam zapisany i tak się zastanawiam czy brać postanowiłam że dziś przeczekam ale czuję się okropnie - zapalenie gardła

Do góry