reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Jaś mój do prywatnego żłobka chodzi i mówię jaka sytuacja ze nie chciała bym rezygnować ale nie wiadomo kiedy przelew itd na to one ze poczekają i żebym się nie przejmowała i powolutku później mogę uregulować .

Lilith jak to mowia jak nie urok to sraczka :-\ z tymi mdlosciami mi chodzi, ale dobrze,ze Dex lepiej :-)

I fajnie, ze sie wyprowadzacie oby tylko na lepsze :-) a kiedy?

linka super, ze takie spoko babki w zlobku :-D

Emka patrz na mine lekarza haha :-) bedziesz jego cudem:-D

Dobre jedzenie u was.. Wszystko co lubię ale nic co bym była w stanie zjeść.. Juz nie wiem co z tym zrobić..

Nie wiem kiedy przeprowadzka, na razie trzeba wszystko pozalatwiac, potem wybrać dom, który nam będzie odpowiadał.. Dużo w obecny zainwestowalismy i biorą to pod uwagę, będę miała pewnie sporo wymagań wiec dłużej zajmie szukanie..

Wynosimy się z powodu sasiadow. Niesprawiedliwe to, bo powinni ich wywalić.. Z tym, ze to zajmie dużo czasu a ja nie będę tyle czekać, za dużo nerwo mnie to kosztuje..
Jest mi przykro ale myślę, że to słuszna decyzja, tym bardziej mając w drodze kolejne maleństwo.. Dużo by opowiadać co to za buraki.. Żyło nam się tu na prawde świetnie.. Myslalam, ze to juz takie na dłużej..

Moj maly spi juz ponad 2 godz.. Tak borok ostatnie noce odsypia.. Tylko ciekawe o której spać pójdzie na noc..

reklama
Netta powiedzmy spółdzielcze. Zapisujesz się i czekasz plus bidujesz które Cię interesuje. Im wyżej na liście tym większa szansa. to juzcdrugie takie mamy. Teraz bez cudów takich, po prostu biorę na wymianę z tym, ze wynosze się nie ze swojej winy to musi być w takim standardzie w jakim oczekuje. Np.chce mieć drugi kibel na dole, otwarty salon z jadalnia i juz nie do remontu a świeżo zrobiony.
Mogę się dostać na listę na nowe budownictwo, dłużej się czeka i dom mniejszy to nie chce..
Wczesniej mieliśmy fajowe z miasta, w wiktorianskim budownictwie..uwielbiam..sam salon wielkości całego dolu w tym domu..ale ogrzewanie nas zabijalo finansowo..tragedia wysokie sufity, zakaz ocieplenia domu itp i tylko dwie sypialnie.

Netta zgapilam i chyba zjem te pomidory.. Im bardziej wodne amu tym lepiej.
Nie ma u Was takich miejsc z wynajmem ciuchów?

Do góry