reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Jak Milagros napisała weź dla swojego spokoju. Jak nie weźmiesz to będziesz ciagle kombinować czy to Oki, czy nie i się zamartwiac niepitrzebnie. Weźmiesz ta i nawet gdyby tamta się wchlonela to jedna dawka więcej nie zaszkodzi.
Fakt, tamta wypływa a nie wiem ile by trzeba było lezec by zdarzyła się wchłonąć cała.

Milagros jak dzis samopoczucie?

Moj mebli trochę poprzenosil, musimy mlodego przeukladac, jutro musi maz iść na strych i graty z łóżka piwyciagac pkus z szaf zimowke pochować.. Teraz akwaria sprząta.. Nie marudze ale widzę, że humoru nie ma a wiecie..Mi się to udziela i juz mnie to drażnić zaczyna..

Linka dokładnie, ja moglabym mieć samych chłopców hihi a i jak pidejscie takie obojętne to może, kto wie.. Dwie dziewuszki będą.

reklama
Lilith byłam już na pierwszej wizycie 21 w poniedziałek
Aob nie chce robić nie potrzebnie zamieszania jak w sumie nic się nie dzieje, boję się tylko żeby wszystko było ok a nie tak jak poprzednio
Witam nowe mamusie:)
Milagros ja też nie jestem ze swoim po ślubie
Miałam gości od 16 i przed chwilą wróciłam bo jednych musiałam odwiezc , lubię gości ale cieszę się że mogę spokojnie już usiąść ;) a spokój mam bo mój już śpi ;)

A my caly dzien bylismy u babci, bo jak juz mielismy isc to mlody zasnal i spal 3godz =-O teraz nie wiem o ktorej pojdzie, ale dzis to nie moj problem.. ja juz leze, bo mimo lezenia i nic nie robienia brzuch mnie boli tak dziwnie:-\

Gaga kochana bedzie dobrze :-* mi czasem przez glowe tez przejdzie taka mysl, ale staram sie poddac temu co jest.. robie co moge zeby bylo dobrze, a czy bedzie to juz zalezy tylko od Bozego planu:-)

Linka witaj :-) to tam taka samotna musisz czasem sie czuc:p

Lilith mi to teraz tez szybko sie udziela zly nastroj.. ja w sekunde tez umiem wpasc w szal haha :-)

Princeseczka ja mysle ze nie zwymiotowalas lutki, bo ona do zoladka nie trafia tylko wchlania sie.. ale 1 wiecej na pewno nie zaszkodzi...:-)

Milagros chyba nam wszystkim hormony buzuja heh :-) ale mito sie zdarza.i bez ciazy:p

A dziewczyny co to za roznica przodozgiecie czy tylozgiecie?? oprocz oczywiście budowy jak sama nazwa mowi :-) to jest cos lepiej/gorzej?:-) ja mam tylozgiecie

Princeseczka dlatego ja nie chciałam po język luteiny ( z pierwszą córka też brałam, ale później dopochwowo bo mdłości i wymioty)

Gwiazdeczka dlatego my nie baraszkujemy, sorki ale m jak ma z tym problemem to już jego problem są sprawy ważne i ważniejsze, przepraszam ale takie moje zdanie.

Lilith wczoraj jak jechaliśmy to Zrobiłam zdjęcia domu zaraz wyślę, to zobaczysz sobie jak to Z sąsiadami wygląda.

Wiecie co te moje bóle mogą być też przez wzdęcia i zaparcia, czuje się pełna, jak pierdne sobie to mi lepiej na chwilę, kurcze już nie mam pomysłu głównie na zaparcia

Dorota też mam właśnie problem ze wzdeciami i zaparciami ostatnio to już mnie tak brzuch bolał od tego :/

Gaga dokładnie zaparcia i wzdęcia głównie zaparcia to teraz moja zmora, wydaje mi się że jakbym częściej się wyróżniala to brzuch by mnie tak nie bolał.

Princeseczka dopochwowo zawsze coś wyleci.

Lilith współczuję sąsiadów, a dlaczego twój bez humoru?

Dziś raz mdłości nie było i apetyt miałam ale momentami takie mdłości że zgroza hi

Ten biały po środku to będzie mój ;-)

Załączniki

• 1459107239037.jpg
    1459107239037.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 111
  • 1459107253167.jpg
    1459107253167.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Dorota Jeju ile miejsca dla dzieci!! Świetnie wygląda, oj żeby Wam tam dobrze było! A sąsiedzi to jednak polotowi. Pytałaś właścicielki o nich? Pewnie coś wie. Najlepiej iść i się przywitać, to też jakieś pierwsze wrażenie będzie.

Nie wiem co on tak..na sile pytać nie będę.. Na wieczór zas, jak to akwarium sprzatal to Dex mu tam szalał i moja nowa figurkę zrzucił..odpadła z niej głową kotów..to już druga taka akcja w tym tyg. Wcześniej z innej figurki odpadła..

Na wzdęcia można espumisan bez obaw. Tez mam mega na wieczory głównie. Za to zatwardzen zero..raczej odwrotnie.. Tylko mi się wydaje, że to inny typ boli jest..

Aob mój juz spi..A drzemke przez chorobę miał..co prawda chyba nawet nie 30 min ale po 16 no i u niego to nietypowe..myslalam, ze cyrki będą dodatkowo od kataru.

Głodna jestem..zaraz pycha Zupka dyniowa..wiecie jak za mną chodzi..mniam..

Do góry