reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Migduch ja właśnie dlatego nic nie robie żadnych testów bety, to mnie tak stresowalo że się cała trzeslam.

Dziewczyny jedzcie jajka maja dużo luteiny

Lilith rozumiem cie ja w pierwszej ciąży tez nie tykałam mięsa, teraz jem.

reklama
Mogduch ale w sam raz na wizytę po świętach w takim razie.

Gwiazdeczka to jeszcze będzie pobolewac, nie martw się, leczki i odpoczywaj. Ja ochoty nie mam.. Zresztą u mnie w pierwszym trym.odpada..za bardzo byśmy się bali. Nadrobimy w drugim hihi.

Aob, to relaksuj się ile możesz i odpoczywaj! Jak się czujesz?

Katerineczka haha ja juz miałam mięsny szal na początku gdy ochoty przyszły :-)

Migduch a pokaż fotki testów?

Gwiazdka no no to mąż się postarał ;-), super, u mnie też dziś lepiej, tzn mój cały czas taki Sam ale udało na się dziś fajnie pogadać co i jak zrobimy w tym nowym domu, takie niby nic, zwykła normalna rozmowa a człowiekowi lepiej ;-). Oby u was sielanka jak najdłużej trwała ;-)

Gaga myślę że jakby było coś nie tak to mimo dupka byłoby plamienie lub krwawienie.

Emka, Lilith, Aob miło że pytacie , hmmm sama nie wiem, ochow i achow z mamą nie ma, rozmawiamy grzecznie bez kłótni ale Służbowo, czasem mama coś tam z siebie sama zapyta, a tak to wiecie zamęt przy dzieciach itp

Mój m nawet bez gadki poszedł z Lili na dwór aby ona mogła usnac, ona popołudniu usypia w wózku na dworze, w domku jest o tyle lepiej ze ja idę z nią, ona usnie to wracam pod dom ona śpi a ja mogę być w domu, tu są bloki więc trzeba spacerować póki nie wstanie, poszłabym też się przewietrzyc ala też dziś obolała jestem i wolę nie ryzykować, choć chęć na spacer ogromną mam ale fasolka ważniejsza niż spacer.

Macie rację co do dzieci i czas ich przed kompem lub tv, dokładnie tu inaczej więc na 100 % więcej im pozwalam, a niech mają, jutro do domu wracamy więc i wracają zasady w domu, dlatego dziś już się tak nie denerwuje, tylko przerwy też im robię na zabawę. Dzięki za te słowa, odrazu mi lepiej..

U nas nici z przytulnek, a pozytym ja się boje i nie ryzykuje.

Lilith ja też dziś obolała, także łącze się w bólu. Wiesz jak jestem po 3 cc, Ty po 2 cc? I wczoraj pytałam Gina czy te boleści mogą być też przez to, i tak sobie myślę że te pobolewania mogą towarzyszyć mi całą ciążę :-(, ech jeśli tak to zwarjuje wrrrr

Ostatnia edycja:
nie moge zrobic fotki, nie wychodzi:/
ale kreska jest jasna, widac ja bardzo wyraznie ale jest spor jasniejsza od testowej....ktoras tak miala? co to moze oznaczac? Obumarcie zarodka? znowu poronienie zatrzymane? puste jajo? Nie przezyje tego kolejny raz....

Dorota no z cc to Ty aż 3 razy i tez mi mówili, że po cc bardziej boli, plus bola nas bardziej plecy po anestezji. Ja mam zas 2 blizny, jedna nad drugą. Jak będę robić po udanym scanie zdjęcie brzucha to zrobię i tych blizn. One nas mogą ciągnąć tez, jak się brzuch napina i rośnie.
Dzis kupuje crinone, lutke w żelu. Chce przejść całkowicie na nią z dupka bo widzę, że służy mi dużo dużo lepiej. Na noc globula a na dzień żel bo się szybko wchłania. Globula zresztą też nie wycieka. Na resztę ciazy zostawię dupka gdyby, jakby macica się stawiała czy były inne skurcze, bo w końcu nie tylko na początku są problemy.

Milo ze strony męża, ze zabrał core do spania. I rozmowa udana, Niby nie wiele a jednak to dużo daje! Poodpiczywaj ilemozesz, szczegolnie jak i dziś czujesz się obolala. A dzieci właśnie, niech szaleją. W końcu po to bywa też się u dziadków haha.

Z mama ważne, że źle nie jest, że się odzywa a z czasem jej przejdzie chyba i przyzwyczai się do myśli o następnym malenstwie.

U mnie nadal nikt nie wie..

Wczoraj się pitwierdzilo, ze syn uczulony na czekoladę heh..

Migduch..to jak zgadywanki. Zbierz się na IP bo zwariujesz skoro 6 skonczony to juz zobaczysz co i jak i nie będziesz się zamartwiac. Albo od razu po świętach do giną.

Gwiazdka ja na początku ciąży miałam ogromne libido teraz źle się czuje to i ochoty na seks brak.

Migduch to przecież jeszcze nic nie znaczy. Nie panikuj, idź po świętach sprawdź i juz.

Lilith aaaa, jeśli tak to rozumiem Twoje oburzenie jeśli o sąsiadów chodzi.
Miałam ochotę kilka razy tylko właśnie tu o tyle problem z dzwonieniem na policje, że za cholerę nie wiadomo z którego mieszkania tak się niesie. Juz nie raz jak był jakiś hałas przychodzili do nas z pretensjami i szok ze to jednak nie u nas.

Dorota to fajnie, że mąż się tak małą zajął. :-) swoją drogą chyba bym zwiariowala gdybym dziecko musiała usypiac na spacerze - przecież zima tu taki smog ze raz na kilka dni wyjść się dało :p

Migduch ja na twoimi miejsce na Ip bym pojechała, bo zwarjujesz.

Lilith no z tv daje na luz, z mamą to jestem ciekawa jak będzie jak jutro pojadę do domu, czy się odezwie czy jednak nie.
No m muszę podziękować że poszedłem na spacer z Lili, z nimi to jak z dziećmi, trzeba ich chwalić hi.
No z tymi bólami po cc to jeśli ma mnke pobolewac lub boleć brzuch cała ciążę to oszaleje, o tej lutce w żelu pierwsze słyszę, gdzie to kupujesz?

Maleducada my w zimę też codziennie wchodzimy, w te najgorsze mrozy to jeszcze nie spala na dworze, ala bywały mrozy i też spacer, później ona była tak opatulona że wstawala z ciepłymi rączkami, dla mnie zima, deszcz czy śnieg to nie problem na spacer. W domu ja z nią chodzę, bo usnie i ja wracam, mnie jest dobrze jak ona śpi no dworze bo jak są starszymi to przy nich ona nic by nie pospala

reklama
Lilith tak piję dupka

Aob nie czekam na plamienie tylko cały czas myślę czy tam wszystko jest dobrze a do wizyty daleko

Do góry