reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Oj, ja też mam z sąsiadami mega problem.. Mój czasem nie może usnac przez ich córkę.. Ma 8 miesięcy i tak nieregularny tryb życia, ze nie wiem jak funkcjonuje.. Właśnie dre się za ścianą hihi haha w najlepsze i tak w sumie codziennie do około 12!! Nie mowie juz o starszych synach co latają o tej godzinie jak pitluczeni po schodach i się dra.. A tatuś najlepszy..polaczki oczywiście..przekleństwa od rana do nocy i to masakryczne..

No mój dalej się męczy..czekam dzielnie aż zasnie ale no kurde nie wiem ile wytrzymam..bidulek..A ja głodna bo na zupach ciagne..im bardziej głodna tym mnie bardziej szarpie a tym mu nie pomagam..

reklama
Teściowa chyba się domyśla :-)
Dziewczyny chciałabym Wam życzyć zdrowych, spokojnych Świąt. Smacznego Jajka i mokrego dyngusa :-)

Lilith może Tobie z głodu tak niedobrze. Ja tez jak nie zjem to jest źle. Później ciężko, ale jak minie to najgorsze po przeglodzeniu to wcinam za 10 a nie za dwóch :-)

Przez apetyt? Czy jak?
Ja się teraz ludziom na oczy nie pokazuje, do rodzinki na skypa tez, tylko tel a i tak łatwo przez mdłości i naciagi nie jest hihi

Tak, tak. Jak głodna to Tragedia. Ale mogę tylko zupę. Jak zjem cokolwiek stałego to wymiotuje okrutnie..

Ostatnia edycja:
Lilith Kurcze to rzeczywiście ciężko jak tylko zupę. .. może żółtko tam sobie dawaj i rozdrobnione mięso?

Venus ojej to się nie wyspisz dziś.

Dzień dobry
Wczoraj bardzo źle się czułam słabszy dzień, jeszcze pakowanie i wyjazd do dziadków, na Ip byłam ale to wiecie na odpowiednim wątku.

Mama czwórki :-(, strasznie mi przykro.

Joasiu u mnie beta wysoka po 2 dniach wzrosła tylko o 1.5 tys a wszystko ok serduszko bije ;-), też zalowalam że zrobilam ta betę, będzie dobrze zobaczysz.

Aob oj łącze sie w bólu jeśli chodzi o chłopa, ja to często zastanawiam się nawet nad rozstaniem :-(, bardzo tu smutne, czasem mam wrażenie że jestem sama a jak już z nim to że jesteśmy dla dzieci tylko razem.

Od wczoraj jestem u dziadków ( rodziców) ona już mam dość, tu tylko tv się ogląda, dzieci to by od rana da wieczora i gry na kompie i tel ja w domu im tak nie pozwalam mają swój czas na to i koniec, w domu potrafią godzinami się bawić a tu tyłka wlepieni w tv lub kompa wrrrr

Wesołych świąt życzę wszystkim

Venuss ja od slodzonej wody chyba bym dopiero mdłości miała :p

Lilith ja też mam tu różne placzace nocą dzieci, ale to jednak co innego...
A ta impreza przed 5 się skończyła, masakra, jestem nieprzytomna!

Wesołych Świąt! :-)

Cześć laseczki:) wszystkiego najlepszego naSwieta!!

Sąsiadom imprezowiczy współczuje... To jeden z powodów przez które nie nadaje sie juz na życie w mieście...
My zaraz zbieramy sie i jedziemy na śniadanko :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witam się i od razu zdrowych spokojnych Świąt Wam życzę :*

Mama czworki tak bardzo mi przykro:(

Ja też ciągle w strachu a tu takie wieści :'(

Przepraszam ale powtórzę moje pytanie bo bardzo mnie to męczy czy jakby było coś nie tak to czy mimo picia dupka 2*1 zaczelabym plamic?

Do góry