reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Kurcze przez te święta nie mam czasu wchodzić na forum... mamo czwórki mam nadzieję że wrócisz do Nas za tydzień z dobrymi wieściami. Ja chciałabym ze swojej strony życzyć Wam zdrowych rodzinnych spokojnych świąt oraz samych dobrych wiadomości i radości :)

reklama
Mama czworki nie poddawaj się jeszcze nic nie przesadzone. A pecherxyk jaki duży jeśli mogę zapytać? Jak ja miałam 1,31 to zarodka jeszcze nie było. ...

mnie dziś boli brzuch jak na okres a cały dxien leżę, jutro mam termin okresu i dlatego się cykam....

Katerineczka wiem co czujesz, ja już w trakcie terminu..

Mam ważne pytanie..
Nospa czy Buscopan??

Troche poczytałam, to drugie niby dużo lepsze..

Na kolacje mam zupkę dyniowa, pychaaa.

Lilith no ja dziś panikuje szczerze mówiąc,... wiem ze tez jesteś w tej samej sytuacji, oby minęły teraz te 3 dni kryzysowe nam. ..

Jeszcze dzisiaj po tych wieściach to aż mi się słabo zrobilo.

Ja dostałam nospe forte, o tym drugim leku nic nie wiem, więc nie pomogę. ..

Az zalozylam nowy temat na poradach odnośnie tych leków. Niby ten drugi lepszy..
Za mną juz Chyba po tym najgorszym czasie. Zawsze pobolewa przed, jak juz @ przychodziła to tylko dzień odczuwalam i koniec i tak samo by się teraz nakladalo..szok..poprzednim razem chyba aż tak to nie było odwzorowane..

Maly usnac nie może przez ten katar a mi coraz bardziej niedobrze..

Wiecie co..ja myślałam, nie wiem skąd nawet, że jutro czas się zmienia haha a zawsze z soboty na niedzielę było ha.

Dziewczynki zycze Wam zdrowych i wesolych Swiat. W poniedzialek mokrej glowy :-D no i najwazniejsze zdrowych maluchow ktore mieszkaja w Waszych brzuszkach i nudnych ciaz! Oby ta zla passa wreszcie sie skonczyla

Lilith no jutro spimy o godzinę krócej :)

Ja z niko tez tak odczuwałam tym jednym się pocieszam.

Zdrówka dla chłopaków, jak dzieciaki chorują to jest najgorsze.

reklama
Mama czwórki trzymaj się. Trzeba wierzyć do samego końca :-) nie poddawaj się i oby do zobaczenia za tydzień :-)
Mała nie jest chora a i tak wymyśla i marudzi :-) wymyśliła żebym spala z nią w innym pokoju na jednoosobowym łóżku. No, ale cóż skoro kiedyś obiecałam :-)
A ja dzisiaj jem jak opetana od powrotu ze spaceru. I nowy hit woda z cytryna i cukrem. Nic innego mi nie smakuje :-)

Do góry