reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dominika 02 widzę, że jedziemy na tym samym wózku. U mnie 17 nic prócz pęcherzyka. Daj znać jak tam u Ciebie. Trzymam kciuki abyś zobaczyła maleństwo :-)
Gwiazdka może zmień lekarza. Moja pewnie zapisalaby duphatson. Sama brałam w czasie starań, bo pojawiły się plemienia między miesiaczkami. I w tym samym cyklu się udało. Póki co nie musze go brać,ale wiem że dużo dziewczyn ma go brać przez pierwsze tygodnie.A może poprostu wszystko jest ok i naprawdę nie ma się czym martwić. Skonsultować z innym lekarzem i tak nie zaszkodzi jeżeli Cie boli.Moja koleżanka, która w tej chwili jest w 13 tygodniu miała bóle i okazało się ze ma torbiel.Jej lekarz stwierdził,że poczekają to może sama sie wchłonie. I tak się stało.Takze napewno wszystko będzie ok i niebawem przejdzie :-)

reklama
Trzymajcie &&& bo zaraz jadę
Mam takiego stresa że masakra :/ może temu ze poprzednia ciąża obumarla ok 6 tyg :( a to ten czas

gaga92 Powodzenia, bedzie dobrze!

Venuss23 tu niestety jest tylko ten lekarz, i nawet nie mialam jeszcze szans sie do niego dostac.

Lilith od soboty plamien nie bylo, a w sobote to w zasadzie tylko taki brazowy sluz z nitka krwii ale te znikajace objawy bardziej mnie niepokoja

Mysle ze na serduszko moze byc za wczesnie ale moze mi hormony zrobia I cos bedzie wiadomo

Gwiazdka widze ze podejscie sluzby zdrowia u ciebie takie jak u mnie.Mnie sie dzis pytali czy jestem pewna ze to nowa ciaza bo moze mi test pozytywny wychodzi jeszcze po poprzedniej ktora stracilam 2,5 miesiaca temu. Idiotow z ludzi robia.

Dziewczyny jakie lykacie witaminki, bo mi lekarka poleciła OMEGA MED optima. Strasznie drogie, miesięczna kuracja kosztuje 73 zł.Moze to wcale nie dużo tylko tak mi się wydaje. Sama nie wiem, dawno nie kupowałam.

Ja nie lykam zadnych witamin, podobno na samym poczatku jeszcze nie trzeba.... moze cos kolo 10 tyg zaczne brac i tez nie wiem co, dziewczyny pisza o falvit mama ze sa dobre podobno

reklama
Ja do mojej lekarki poszłam w pełni przygotowana :-) z testem i zrobioną beta. Z terminem to tez byłoby pewnie kiepsko, ale byłam zapisana wcześniej przez te hormony,które brałam :-) z reguły 3 tygodnie czekania. Betę zrobiłam prywatnie,bo na teście slabiutka druga kreseczka :-)

Do góry