reklama
Basienkaaa87
Fanka BB :)
MartiM u nas tez problem. Dajemy espumisan 3x dziennie.
W domu mamy jeszcze sab simplex ma wszelki wypadek
W domu mamy jeszcze sab simplex ma wszelki wypadek
MartiniM
U nas wyginanie i wielki krzyk prawie przez caly dzien noc jakos przesypia w niare, Tez podaje espumisan i dicolac. Uspakaja go tylko bujanie na rekach i przytulenie.Od lekarki dostalismy debridat (zawiesina ) ale chyba guzik pomagalo i odstwilam.
Koalka91
Martini moze to nie kolki tylko kwestia charakteru dziecka? moze lubi byc blisko mamy? Kolki zazwyczaj atakują wieczorem i na noc a w dzien moze nudzi sie i trzeba cały czas przy nim byc? Nie myślałaś zeby zakupić chustę zeby nosić dzidzie w dzien przy sobie jak popłakuje?
Edit
Karo świetna figura i sukienka mój kolor:-)
Widzę ze mamy taka sama komodę z Juska:-)
U mnie brzuch jako taki ale rozstępy grube i widoczne jak tygrys wyglądam. Cyce nosze w sztywnych stanikach wiec jakis wyglądają ale mam rozmiar C wiec giganty nie sa - moze nie ustąpią sile grawitacji mam nadzieje:-)
Edit
Karo świetna figura i sukienka mój kolor:-)
Widzę ze mamy taka sama komodę z Juska:-)
U mnie brzuch jako taki ale rozstępy grube i widoczne jak tygrys wyglądam. Cyce nosze w sztywnych stanikach wiec jakis wyglądają ale mam rozmiar C wiec giganty nie sa - moze nie ustąpią sile grawitacji mam nadzieje:-)
Joasia_1986
Nasza fizjo póki co odradza noszenie w chuście, właśnie przez to wyginanie i spinanie. Muszę się skonsultować jeszcze z jakimś ogarniętym doradcą.
A ja chrzcin teraz robić nie chce. Może dopiero po wielkanocy jak będzie cieplej. Mam w nosie co rodzina R. powie. W sumie G. został ochrzczony z wody w szpitalu. Ja chce tylko z nim wrócić do domu i spokojnie się ogarnąć.
8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]
A ja chrzcin teraz robić nie chce. Może dopiero po wielkanocy jak będzie cieplej. Mam w nosie co rodzina R. powie. W sumie G. został ochrzczony z wody w szpitalu. Ja chce tylko z nim wrócić do domu i spokojnie się ogarnąć.
8.11[emoji480]Gabryś [emoji64]
Koalka91
Karo u Nas tak samo miałam plan schować cała garderobę Małej do tej komody lecz sie nie udało.
Julki rzeczy sa u mnie w szafie, komodzie i kartonach.
Ja tez planuje chrzciny na wiosnę bo nie mam teraz do tego głowy i czasu ani pola do manewru mieszkam sama i rzadko mam z kim zostawić dziecko. Ostatnio ciagle ja wożę ze sobą ale coraz mniej Mała chce jeździć w nosidle i nie widzi mi sie ja z przodu wozić zwłaszcza ze teraz ślisko i łatwo o wypadek czy stłuczkę.
Julki rzeczy sa u mnie w szafie, komodzie i kartonach.
Ja tez planuje chrzciny na wiosnę bo nie mam teraz do tego głowy i czasu ani pola do manewru mieszkam sama i rzadko mam z kim zostawić dziecko. Ostatnio ciagle ja wożę ze sobą ale coraz mniej Mała chce jeździć w nosidle i nie widzi mi sie ja z przodu wozić zwłaszcza ze teraz ślisko i łatwo o wypadek czy stłuczkę.
MartiniM
Koalka tez sie zastanawialam czy to kolka aby napewno bo u mnie na odwrot z pora dnia Juz sama nie wiem, bylam w pt na pogotowiu z nim bo juz nie dawalam rady teoretycznie wszystko ok i przepisali leki na kolke.
Ja chrzciny planuje w kwietniu tydz przed swietami ale po nowym roku dopiero bedziemy sale rezerowac wiec moze termin sie jeszcze zmieni.
Na piersiach rozstepow nie mam, na brzuchu a w zasadzie na boku mam kilka krotkich czerwonych kresek. Nosze pas sciagajacy mam nadzieje ze chociaz troche pomaga
Ja chrzciny planuje w kwietniu tydz przed swietami ale po nowym roku dopiero bedziemy sale rezerowac wiec moze termin sie jeszcze zmieni.
Na piersiach rozstepow nie mam, na brzuchu a w zasadzie na boku mam kilka krotkich czerwonych kresek. Nosze pas sciagajacy mam nadzieje ze chociaz troche pomaga
reklama