Ivi a jako taki analityk na kontraktach albo zleceniu czy o dzieło sie nie da?
Dobrze gdzieś wyczytałam ze 2 dzieci chciałaś a masz 4?
Podziwiam za spaceru ja jutro sie kozę wybiorę na 1... ale jest taka pogoda ze mi sie mało widzi to...
Dziewczyny tak piszemy ze gryzlysmy z bolu ściany na tym chyba polega porod ze to boli a nie jest to nic miłego ...
gratulacje dla wszystkich nowo rozpakowanych
Milia a nie kazali Ci sie zgłosić do pediatry do 2 tygodni ?
Tharna witaj ! Napisz cos więcej o sobie
Koalka mogła nie byc głodna bo mogła byc najedzona jeszcze wodami.
Kejti u nas maz wrocil po 1,5 tyg bo akurat wszedł 1 wiec wrocil 2, a tak yo tez miał wracać po tygodniu ja chodziłam wk bo jeszcze mu dupę truli cały czas na telefonie ...
a teraz tata mi pomaga bo Nikosia mam w domu...
Wlasnie po Cc możesz dostać zwolnienie ze szpitala na Ciebie!
Koalka to normalne dlatego ja sie ratowałem tym kołkiem , teraz nie miałam cięcia tylko pęknięcie i dużo szybciej doszłam do siebie.
Wez albo jakies papowane albo z ręcznika zrob sobie kółko i po co na stojąco przebierasz możesz przeciez przebierać na łożku jak masz jakies te podkłady albo pieluszkę materiałowa , tak wygodniej.
Emalka co Ty mowisz z tym porodem w aucie ??!!
Aob mam nadzieje ze juz po
Dziewczyny jak sie myje w molienyach ro nie trzeba niczym smarować chyba ze wmolientami
Milka dzieci tak maja se wie wyginają .. cierpliwie kochana bez stresu masz byc uspokajaczem dla swojego dziecka
A jak to vacum ? Ja w końcu nie miałam przy pierwszym we było w oczekiwaniu sle z tego xo wiem to tez nie jest jakoś super bezpieczne .
Co wydaje mi sie ze jestem blisko nadrobienia to piszecie znoś dużo
Iza skok koło 6 tyg polecał książkę pierwszy rok z życia dziecka
a po 3 tyg to kołki sie uruchamiają
Milka to spróbuj te chustę to pomoze (;
Ivi mój spi ładnie w dzien a cyckowy jest głownie nocą
Ja juz tez wciągam czekoladę i mandarynki a i dzis big maka rownież ;
Aob gratuluje
pisze ta norkę 3 dni