reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mam i trzymam kciuki za kolejne mamusie.
U nas cisza szynka zamknięta więc czekam na swoją kolej. na nieszczęście oczywiście jestem chora jak i reszta w domu masakra. zamiast lepiej to z dnia na dzień gorzej

Gaga kciuki za Was ;*

zem3i09kkpneir9y.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Firana ale ten czas leci!

Gaga trzymam kciuki. Emalka rowniez:) ja pamietam pierwsze cc mialam planowane wlasnie na czas pelni i mialo byc rano a byl taki wysyp ze przesuneli na popoludnie:/ oby i Was tak nie bylo

Karola polecam octanisept u mnie sie po nim nie rozwija. A ponoc opryszczka to objaw zblizajacego sie porodu a tu jeszcze superpelnia. Torba spakowana?:)

U nas dzis byla polozna , zdjela mi szwy, w srode przyjdzie pediatra a jutro zaczynamy werandowanie.
Dzisiaj mija tydzien od cc a ja juz jezdzilam samochodem i calkiem dobrze sie czuje :)
Od jutra chyba dieta bo brzuszek mi dosc spory zostal a ja sie czekolada objadam.
Dzis tez zaczelam ogarniac sprawy zasilkow i tyle papierologii już dawno nie widziałam

Natalia 7.11.16 [emoji173] 3020g/54cm [emoji480]

Keejti, torba to już miesiąc spakowana. Kurz już na niej osiadł[emoji12] obyś miała rację. Jeszcze w planach mam dzisiaj męża odpowiednio wykorzystać.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Hej.
Gaga- zrozumiałe , że się boisz. Niedawno przechodziłam przez to samo.Twój strach jest naturalny i niestety chyba jedyny sposób na jego opanowanie to spróbować choć trochę myśleć o czymś innym. Bardzo mocno trzymam kciuki za Twojego maluszka.

Keejti- i jak pierwsza jazda po cc? Ja też muszę wsiąść do samochodu bo do gina na ściągnięcie szwów muszę jakoś dotrzeć . Mam trochę leków przed ta pierwsza jazdą.

Aob- gratuluję.

U nas wszystko ok. Małemu reakcja alergiczne całkowicie minęła po wyeliminowaniu z mojej diety mleka.
Mały jest odpukać grzeczniutki - w nocy śpi pięknie. Jutro mamy pediatrę. Cieszę się bo mnie jakoś trudno ocenić czy jest bardziej żółty , czy bez zmian.
Jak jutro pediatra pozwoli to też zaczynamy się werandować. Już nie mogę się doczekać spacerów.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam być na 8 na czczo. Wyniki z krwi mam ze sobą razem z krzepliwoscia. Ale nie nastawiam się że pójdzie szybko. Boję się że pełnia spowoduje jednak wysyp i ja się przesune na środę. [emoji58]

Gaga u mnie też stres. Mega.
A co to będzie jutro to nie wiem. Dziś już nie mogłam spać. Mąż zabrał mnie na ostatnie burgery.[emoji22] torba przejrzana. Pije właśnie meliske [emoji5] zagryzam eklerka.

Jestem w trakcie 40 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc)[emoji179] [emoji128][emoji738]

Do góry