Spokojnie, na pewno za jakiś czas Ci to przejdzie tak to już w ciąży jest. Ja to cały czas tak samo, ani mnie nie odrzuca od jakiegoś konkretnego, ani nie mam zachcianek. Aż czasem myślę, że chciałabym poczuć co to znaczy mieć ochotę na ogórka kiszonego
reklama
tekila85
Fanka BB :)
Ja generalnie tak mam, że jak otwieram lodówkę to eee nie chce..Ale jak maż coś przyniesie to zjem :-) jak już sama coś zrobię to też...Ale nie mam tak, że chce coś konkretnego zjeść i już...raczej ogólnie mniej jem- głównie przez mdłości chyba :-)
aob66
Moderatorka
Nadrobilam...
Dorota dopiero przeczytalam i fajnie, ze jednak mnie nie opuszczasz haha
Lilith ja robilam testy owu, a pozniej po wysokosci bety widzialam, ze musial zagniezdzic sie 2-3dni wczesniej :-)
Kasia odpoczywaj duzo, moze za duzo dalas sobie w kosc, ze plamisz... oby juz bylo dobrze...
Witam npwe forumowiczki i zycze spokojnej ciazy :-)
A co do jedzenia... u mnie mysle, ze sie nic nie zmienilo, bo zawsze mialam zachcianki jal w ciazy i nie wiedzialam czego chce :-)
Dorota dopiero przeczytalam i fajnie, ze jednak mnie nie opuszczasz haha
Lilith ja robilam testy owu, a pozniej po wysokosci bety widzialam, ze musial zagniezdzic sie 2-3dni wczesniej :-)
Kasia odpoczywaj duzo, moze za duzo dalas sobie w kosc, ze plamisz... oby juz bylo dobrze...
Witam npwe forumowiczki i zycze spokojnej ciazy :-)
A co do jedzenia... u mnie mysle, ze sie nic nie zmienilo, bo zawsze mialam zachcianki jal w ciazy i nie wiedzialam czego chce :-)
NeSSi
Moderatorka
Jeśli ciąża rozwija się OK, nie ma potrzeby go braćMam do Was pytanko, czy kazda z Was bierze luteine, dupka lub tym podobne specyfiki? Bo mi dr nawet o tym nie wspomnial
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Masz na myśli dolegliwości? Ja akurat ani w pierwszej, ani teraz w drugiej (póki co) oprócz braku miesiączki i mega bólu głowy oraz piersi nie mam objawów w ogóle pierwszą przeszłam nawet nie wiem kiedy Wam również tego życzę. Chociaż powiem szczerze, że chciałabym mieć inne dolegliwości (być może byłaby szansa wtedy na dziewczynkę )
mam tak jak TY. ale my mamy nadzieję że będzie chłopiec
kasia1234512345
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a jak u was z apetytem...?
Ja to jakis dziwolag chyba jestem.... nie mam zadnych mdlosci, kompletnie nic, troche czuje jajnik dzis(podejrzewam ze z niego byla owu) i zero apetytu....tzn czuje ze jestem glodna, ze cos bym zjadla ale o czym nie pomysle to zaraz jest "eee nie tego nie chce". No i tak przewegetowalam dzisiejszy dzien, cos tam w siebie wmusilam ale nadal cos bym zjadla tyle ze na nic konkretnego nie mamochoty inw rezultacie siedze glodna :|
mi dziś 1 raz w życiu nie smakował łosoś chodź normalnie go uwielbiam... też bym coś zjadła ale nie wiem co
Priinceseczka
Kasia a Ty jak sie czujesz?
reklama
marti0621
ja nic nie biore,ale u mnie to 6 dni temu jeszcze nie bylo nic widac.Dzieki Nessi, po prostu wiele z Kobitek bierze i az mnie to zaczelo zastsnawiac.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
planowalam isc do gin 31 marca,ale nie wytrzymam i pojde zaraz po swietach ,29.
to i tak jeszcze prawie 15 dni,eh;(
ja biore tylko kwas foliowy