reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milia mój tez czerwono żółty ale ma białe stopki i położna mowila ze z buzi i oczu do Mca moze schodzić .
Dotrzecie sie dotrzecie sie :)

Iza cudownie ze taki egzemplarz Ci sie trafił , mój Nikos taki był przez 3 tyg potem Zaczęły sie kołki , Antek jest tez dziecko Aniołek :)

MartiniM ja przed porodem tak miałam ;)

Ivi prawda ze leżenie na brzuchu cudne ;) jedynie cucki trochę przeszkadzają :)

Karoszurku jakie mądre oczka !

A wlasnie tez waszym dzieciom schodzi skóra ? Starszemu schodziła bo przenoszony no ale Antek nie a i gak mu schodzi ... mimo kąpieli w rmolientach i natłuszczaj em 2 razy na dobę ...

Ok zasnął ide spać dobranoc

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emka mojemu schodzi ze stop skóra smaruje maścią z witamina A

My właśnie jedlismy cyca teraz myślę jak młodego eksmitowac do kołyski ;)

Milagros ogromne gratulacje :* całuje dałaś rade :) teraz odpoczywaj i nabieraj sił ....

Mojemu też skora łuszczy się ,Sucha.. na brzuszku i nóżkach ..tez w emol.. kapany

[emoji175][emoji7]synek już jest z nami [emoji7][emoji175]

Dziewczyny cos sie dzieje... od kilku godzin mam nieustajacy w sumie skurcz, na kilka min odpuszcza co jakis czas, trudno powiedziec co ile...w dodatku plamie nie zywa krew, ale blado rozowa, wody nie odeszly. Co robic w tej sytuacji zbierac sie niedlugo do szpitala?? czy sytuacja sama sie rozkeci bardziej?

Joasia- dzieki tez tak wlasnie mysle, bo dzisiaj taki dzien ze beda mnie troche zlewac moze. Zjem sobie zaraz sniadanie, wykape sie , ogarne i zobacze co bedzie dalej.

reklama
Heheheh jak na zlosc nie mam juz pakietu w tel. Kurde boje sie coraz bardziej, najgorsze to palmienie, wiem ze ktoras juz je miala ale nie pamietam czy jechala z tym do szpitala.

Do góry