reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka gratulacje! Odpoczywajcie teraz i delektujcie chwila ;)

Emka również najlepsze gratulacje. Twój to pokaźny okaz:) super ze kp tak idzie!!!

Iza a Twój to taki słodziak!

Wysyp listopadowy w październiku:) a dzieci nam sie rodzą jak grzyby po deszczu;)

Mama4 zdrówka dla dzieciaczków , Ivi również mam nadzieje ze twoje juz wychodzą na prosta ale pewnie jeszcze tydzień w domu:(

Ja do 3 oglądałam z mężem serial, ale każdy odcinek wciągał bardziej ;) a Basia od 9 zaczęła nas skutecznie budzić [emoji13] wiec nietomna jestem... my wczoraj zaliczyliśmy szczepienie wrażenie nie do opisania, nie wiedziałam ze Basia ma taki donośny krzyk, co najlepsze przed ukluciem, a jak sama powiedziała ukłucie jest spoko i nie boli[emoji6]strach ma wielkie oczy. Trochę ma katar wiec mam nadzieje ze szczepienie jej nie rozłoży:( ale lekarka nie chciała czekać z uwagi na bobasa juz z tym szczepieniem.

Miłego dzionka:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linka gratulacje!!! Odpoczywaj!!

Skrzat - nie martw się, katar nie jest przeciwskazaniem do szczepienia jeśli nie wynika z jakiegoś mega przeziębienia :) a lepiej mieć już to z głowy:) Serial oglałaś? a jaki? Ja padam ok 23 najpoźniej, nie jestem w stanie dłużej oczu utrzymać otwartych zwykle ;)

Dzień Dobry
weszłam dziś ciut później a tu tyle wieści, że aż się wzruszyłam

Emka, Linka ogromniaste gratulacje, że bobaski już z Wami jesteście wielkie :* i mnóstwa siły i zdrówka dla Was :*

Iza jaki Słodziak <zakochana> :*

Keejti jak u Ciebie sytuacja?

Ivi, Mama czwórki zdrówka dla dzieciaczków :)

i już z tego wszystkiego nie pamiętam co miałam jeszcze napisać ;)

Dziekindziewczyny za życzenia zdrowia dla dzieci- przydadzą się bo u nas niestety choroba idzie lawinowo. Jak jedno jest chore- to zaraz cala czwórka poleguje

.Linka- Gratuluję z całego serca. Oby syneczek szybko doszedł do pełni sił. Czekamy na wiadomości. Ale w czepku się urodził w sensie, ze w środku był płyn owodbiowy? Ostatnio widziałam taką fotkę w necie i to podobno mega rzadko się zdarza.

Keejti- żebyś tylko tam nie urodziła czasem;-) ;)

Ostatnia edycja:
Linka gratulacje serdeczne! Już na szczęście po, ale się wymeczylas kochana, odpoczywajcie teraz, póki Małego nie masz to śpij jak najwięcej jak możesz.

Zdrówka dla dzieciaczków, niestety teraz to taki słaby czas, pewnie dopeiro jak mróz zetnie to bedxie lepiej.

Co druga reklama w tv to reklama leków, od samego patrzenia mam dość.

reklama
Do góry