reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka wielkie gratulacje! Ale sie posypalo:)

Ja sie trzymam podwojnie, chlopcy obloznie chorzy wiec przez weekend nie rodze. A poza tym zbieram sie do szkoly :)

Jestem w 37. tygodniu ciąży <3

reklama
Iza gratuluję tej małej słodkiej kruszynki. Na razie to on chyba pozostanie oczkiem w głowie swojej mamusi i żadne panny nie będą mu w glowie :) Zerknęłam na Twój tc i widzę że co do dnia miałyśmy to samo: Ja dzis36+6.
Em Ka cieszę się Twoim szczęściem. Wymiary bardzo okazałe Twego dżentelmena <3 Trzymajcie się zdrowo i cieplutko.
Muszę przyznać że mnie tez ciężko zacząć dzień bez sprawdzenia czy na świecie nie pojawił sie jakis nowy listopadowkowy mały człowiek.
Widzę że dziś noc chyba u Was spokojna bo Malo kto coś pisał. Ja spanie mam kiepskie. Jeszcze męża w domu nie bylo więc jeszcze niepokój o niego sie dołączył.
Zaczynam coraz więcej myśleć o tym kolejnym cc. Dziewczynki bardzo nie mogą doczekać się brata. Ja też czekam z niecierpliwością ale jeszcze za wcześnie. Wizyta w poniedziałek - będzie to 37+1 wiec pewnie omówimy termin cc. Chciałabym żeby Młody wytrzymał do listopada.

Emka gratulacje. Super że udało się sn [emoji5]

To co 4:0 dla chłopaków mamy [emoji6]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Linka - powodzenia!! oby teraz już ruszyło.. Trzymaj się mocno! Mam nadzieje że dzieciaki masz pod dobrą opieką?

Emka - cudownie!! gratulacje!!

U nas noc jednak w miarę, ale daleko mi od wyspania ;) dzeiciaki oczywiscie już od dawna buszują i kłócą się przy tym zawzięcie :(

Linka ale się tam nameczysz. Aż nie mogę uwierzyć że 5 poród i tyle to już trwa. Lekarze dają nadzieję na nadciagajacy szybki poród? [emoji52]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Joasiu bo tu nie pisałam juz nie miałam siły :) takze dziewczynki Antoś jest z nami cały i zdrowy:) w nocy karmiliamy sie juz 8 razy cudowny jest - przepraszam ze nje nadrobię teraz - powodzenia wszystkim rodzącym oraz zdrówka dla chorowitkow :*

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka serdeczne gratulacje !!! Zdrówka dka Was i napisz jak będzie chwilka czasu :-)

Linka trzymam kciuki &&& nie sądziłam ze będziesz się tak męczyć biedula ♡

reklama
Em Ka nareszcie!! Gratuluje Ci z całego serca!! :-) zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domu:-)

Linka, kciuki za Ciebie, żeby szybko i sprawnie poszło!

Emalka 3-1 :-)

Ostatnia edycja:
Do góry