reklama
Iza gratuluję tej małej słodkiej kruszynki. Na razie to on chyba pozostanie oczkiem w głowie swojej mamusi i żadne panny nie będą mu w glowie Zerknęłam na Twój tc i widzę że co do dnia miałyśmy to samo: Ja dzis36+6.
Em Ka cieszę się Twoim szczęściem. Wymiary bardzo okazałe Twego dżentelmena <3 Trzymajcie się zdrowo i cieplutko.
Muszę przyznać że mnie tez ciężko zacząć dzień bez sprawdzenia czy na świecie nie pojawił sie jakis nowy listopadowkowy mały człowiek.
Widzę że dziś noc chyba u Was spokojna bo Malo kto coś pisał. Ja spanie mam kiepskie. Jeszcze męża w domu nie bylo więc jeszcze niepokój o niego sie dołączył.
Zaczynam coraz więcej myśleć o tym kolejnym cc. Dziewczynki bardzo nie mogą doczekać się brata. Ja też czekam z niecierpliwością ale jeszcze za wcześnie. Wizyta w poniedziałek - będzie to 37+1 wiec pewnie omówimy termin cc. Chciałabym żeby Młody wytrzymał do listopada.
Em Ka cieszę się Twoim szczęściem. Wymiary bardzo okazałe Twego dżentelmena <3 Trzymajcie się zdrowo i cieplutko.
Muszę przyznać że mnie tez ciężko zacząć dzień bez sprawdzenia czy na świecie nie pojawił sie jakis nowy listopadowkowy mały człowiek.
Widzę że dziś noc chyba u Was spokojna bo Malo kto coś pisał. Ja spanie mam kiepskie. Jeszcze męża w domu nie bylo więc jeszcze niepokój o niego sie dołączył.
Zaczynam coraz więcej myśleć o tym kolejnym cc. Dziewczynki bardzo nie mogą doczekać się brata. Ja też czekam z niecierpliwością ale jeszcze za wcześnie. Wizyta w poniedziałek - będzie to 37+1 wiec pewnie omówimy termin cc. Chciałabym żeby Młody wytrzymał do listopada.
emalkadream
Fanka BB :)
Emka gratulacje. Super że udało się sn [emoji5]
To co 4:0 dla chłopaków mamy [emoji6]
Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]
To co 4:0 dla chłopaków mamy [emoji6]
linka1985
Ja nadal bole w szpitalu roz 4 cm
ivi
uzależniona;) // I.2010
Linka - powodzenia!! oby teraz już ruszyło.. Trzymaj się mocno! Mam nadzieje że dzieciaki masz pod dobrą opieką?
Emka - cudownie!! gratulacje!!
U nas noc jednak w miarę, ale daleko mi od wyspania dzeiciaki oczywiscie już od dawna buszują i kłócą się przy tym zawzięcie
Emka - cudownie!! gratulacje!!
U nas noc jednak w miarę, ale daleko mi od wyspania dzeiciaki oczywiscie już od dawna buszują i kłócą się przy tym zawzięcie
emalkadream
Linka ale się tam nameczysz. Aż nie mogę uwierzyć że 5 poród i tyle to już trwa. Lekarze dają nadzieję na nadciagajacy szybki poród? [emoji52]
EM Ka
Joasiu bo tu nie pisałam juz nie miałam siły takze dziewczynki Antoś jest z nami cały i zdrowy w nocy karmiliamy sie juz 8 razy cudowny jest - przepraszam ze nje nadrobię teraz - powodzenia wszystkim rodzącym oraz zdrówka dla chorowitkow :*
katerineczka
Em ka Mały jest cudowny i super ze od razu karmienie załapał, i jaki duży chlopczyk! Ogromne gratulacje!
Linka biedulko Ty, mam nadzieje ze teraz już jakoś pójdzie
Linka biedulko Ty, mam nadzieje ze teraz już jakoś pójdzie
reklama