reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Hej ja od 19 mam regularne skurcze na początku od 3 do 6 minut długie bolesne , od godziny co 10 minut bolesne i długie ... czop nie zszedł , wody nie odeszły czekam do godz 12 jak nic się nie zmieni jadę do szpitala i mam nadzieje ze juz nie wrócę bo jestem wykończona ... mały się rusza i czuje jak prze do wyjścia :)

Heh, a u nas raczej bedzie ciężka noc, znow najmłodsza daje popalić :( przez chorobę spać nie moze, mimo leków ma katar i boli ja gardło.. wyje non stop:( :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi nosz ta choroba nie może odpuścić. Teraz w powietrzu widze, że jest mnóstwo syfu. Co któraś koleżanka mi pisze, że dzieci chore.
Oby szybko przeszło.

Linka kciuki i czekam na więcej...

Iza super kawaler, ale dla mojej Zu za maleńki [emoji41] chyba, że brzuszkowy będzie jednak bez ogonka [emoji16]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Do góry