reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Joasia _1986
Dziekuje za odpowiedz :)
We wtorek mam wizyte. Mysle ze ten chwilowy bol to byl po prostu skurcz. Ale wspomne o tym lekarzowi.. im blizej tym wiekszy strach :szok:
Jak sie czujesz? Dlaczego nie spisz? Przepraszam, ale jestem tu nowa

Hej[emoji4]
To jest jakieś nieporozumienie. Prawie 4 a ja od godziny spać nie mogę.
To chyba wszystko przez mojego M. Tak strasznie się na nim zawiodłam. Nie wiem już na czym mu bardziej zależy. Wczoraj np wykorzystał każdą okazję żeby sobie coś wypić bo przecież on ma wolne to sobie może pozwolić, ale że już zostało tak mało czasu i nie mialby mnie kto zawieść do szpitala to go nie interesuje. Na ostatni weekend października sobie wymyślił spotkanie z kumplem. Dodatkowo stwierdził że wezmę sobie torbę w razie W a w niedziele jak się będę dobrze czuła to pojedziemy na cmentarz tylko że ja będę prowadzić auto no bo przecież on nie będzie jeszcze w stanie. Długo jeszcze bym mogła wymieniać co wymyślił jeszcze. Jestem normalnie przerażona jego nieodpowiedzialnoscia zwłaszcza że wcześniej obiecał że będzie na każde moje zawołanie gdyby coś się działo. Siedzę teraz i ryczę bo teraz najchętniej to bym go z domu wyrzuciła i nawet o porodzie nie poinformowała.

Wybaczcie że o sobie ale potrzebowałam się wyżalić.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Nie dosc ze zasnęłam o 2 fo musiałam sie obudzić o 5 szał ...

Karola powiedz mu to samo co nam napisałaś moze sie ogarnie... no mój to dostał
Nakaz nie picia w ostatnich tygodniach na wszelki w.

Mamajasia 34 tc to za wczesnie by rodzic do wtorki daleko a. Tego co piszesz moze gładzić ci sie szyjka lepiej przyspiesz wizytę lub skonsultuj na IP

Joasia tez widze nie spisz ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dzień dobry, nie dziwię się Wam, że nie spicie w szpitalu, bo sama też nigdy się nie wysypiam, głośno i budzą o świcie albo w nocy coś się dzieje.

Karola, współczuję, ja bym mu powiedziała, co o tym myślę...

Milagros, jak Twoja ręka? Mam nadzieję, że lepiej, uważaj na siebie.

Co za tragiczna noc. Przekrecalam się chyba z 50razy dzisiaj. O 6 stwierdziłam że się poddaje i wstaje bo nic z tego nie będzie. A mam dziś tyle rzeczy do załatwienia na mieście a juz jestem zmęczona [emoji34]

Poza tym wstaje patrzę prawie 50 postów myślę sobie którąś ruszyło a tu nic[emoji5]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

A ja jak byłam na spacerku z pieskiem spodkalam najgorsza sąsiadka na świecie hahaha i mówi do mnie tak jak to sobie pani da rade z pieskiem jak pani urodzi chyba będzie musiała go pani oddać :( ja mówię nie wiepani co dziecko oddam bo Stefan jest z nami dłużej . Mina kobiety bezcenna . Potem sobie pomyślałam że płot narobi ale w tylku mam ;)

reklama
No i sam przyszedł z podkulonym ogonem. Przeprosił i obiecał że już niczego nie tknie. Jakoś nie wierzę, zobaczymy.

Joasia, emalka czyli dzisiaj razem będziemy trzymać powieki na zapałkach[emoji12]

Linka, dobrze jej powiedziałaś.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Do góry