katerineczka
Fanka BB :)
Nika nie zlecili, lekarz pytał kiedy mam następna wizytę i mojego gina, że ma ona sprawdzić jak przybiera mały i przepływy no i zwiększyli mi dawkę na 3 na dobę. I o tej diecie bez soli tylko. Białka nie mam w moczu może to ich tak uspokoiło? Kurcze sama nie wiem ale patrząc na Ciebie trochę się niepokoje. Maly się rusza bardzo dużo wiec w sumie nie liczę. Mam wrażenie ze nawet więcej niż przy tych dwóch na dobę. Tak się zastanawiałam... myślisz ze jak jeszcze nie wiedxialam ze mam to wysokie ciśnienie i nie miałam leków a już było bardzo wysokie bo kolo 100 to rozkurczowe to mogłam zaszkodzić tym małemu? Bo ja np w ogóle tego nie czuje. OK mam senność po tych tabletkach, ale np jak mnie głowa boli zresztą tak jak teraz to ciśnienie mam w porządku, teraz po prostu ciągle mierze. Lekarz mówił ze jak zacznie podrastsac albo skurcze dostane albo krew to wtedy znowu do szpitala no ale to takie w sumie oczywiste raczej.
Priinceseczka nie wiem czy tam można cos regulować, jest jeden przycisk. Kabelki są a u Ciebie nie ma? To jak to działa? zapłaciłam 320 zł w smyku jak byl ten rabat.
Ja kupiłam te białe pampers premium i one nie są wycięte, a Aob mówisz ze te zielone newborn są?
Priinceseczka nie wiem czy tam można cos regulować, jest jeden przycisk. Kabelki są a u Ciebie nie ma? To jak to działa? zapłaciłam 320 zł w smyku jak byl ten rabat.
Ja kupiłam te białe pampers premium i one nie są wycięte, a Aob mówisz ze te zielone newborn są?
Ostatnia edycja: