Ponoć dobre na katar jest płukanie nos taka specjalna butelka moja koleżanka robi to sobie i swoim córka i wszytko wypływa... Aczkolwiek za przyjemne chyba to nie jest :/
Ja miałam podawana oksytocynę od godziny około 13, 14 bo poza odejściem wód na ktg żadnych skorczy, wiec musieli podać, czy bolało przez to mocniej to nie wiem, bo to był mój pierwszy poród, ale znowu nie było tak zle
Wszystkich choruszkom zdrówka życzę.
Ja odpoczywam, mama jest i gotuje mi obiadek, za dobrze mam
A co do rozstępów to jestem ich szczęśliwa posiadaczka juz od 6 lat pytanie czy ich przybędzie? Ja smaruje olejem jojoba oraz masło shea czyste bez zdanych dodatków, na preparaty na rozstępy trzeba uważać bo często one maja w sobie multum chemii
Miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam podawana oksytocynę od godziny około 13, 14 bo poza odejściem wód na ktg żadnych skorczy, wiec musieli podać, czy bolało przez to mocniej to nie wiem, bo to był mój pierwszy poród, ale znowu nie było tak zle
Wszystkich choruszkom zdrówka życzę.
Ja odpoczywam, mama jest i gotuje mi obiadek, za dobrze mam
A co do rozstępów to jestem ich szczęśliwa posiadaczka juz od 6 lat pytanie czy ich przybędzie? Ja smaruje olejem jojoba oraz masło shea czyste bez zdanych dodatków, na preparaty na rozstępy trzeba uważać bo często one maja w sobie multum chemii
Miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom