reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Princeseczko [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

Miałam się położyć ale poczytam zaległości . Kawa zrobione,snikers obok i można działać

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

ostatnio kupowałam w auchan podpaski po porodowe i podkłady.
Pani na kasie siedząca do mnie z tekstem eeee chyba jeszcze długo do porodu - ja mowię no pani kochana nie całe 2 miesiące. pani oczy na mnie wielkie i mówi bardzo ale to bardzo szczupło pani wyglada
Myślała ze w 5 miesiącu jestem hehe ale to tez przez sweter który ciut odstawał i nie zaokrąglal brzuszka, usmialysmy się we dwie.
U mnie narazie nic nie piorę i zazdroszczę Wam ze już układacie prasujecie ja czekam na to a się wprowadzę do mieszkania ❤️❤️
Nie wiem która to pisała ale chyba Milagros - ja tez przytyłam 9kg o stanęło narazie na tym. Chciałam do porodu 12kg max ważyć ale to chyba będzie trudne

Ta ja wypralam ale prasować bedzie babcia [emoji28] i to jedna pralkę a pewnie jeszcze ze 3 wyjdą. Przez szyjkę stać nie nogę wiec nie prasuje, tylko co z tego ze wybrałam jak nie mam gdzie ułożyć [emoji86][emoji85][emoji87]

Mówicie kawa, chyba tez zaraz sobie zrobię;)

I ziemniaki czas iść obrać, a tak mi sie nie chce :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja tak na chwilę bez czytania [emoji6]

Ciekawie nie[emoji23]

1473256414497.jpg

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Załączniki

• 1473256414497.jpg
    1473256414497.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 271
Koalka to Princeseczka :D ja przytylam 11-12kg. Wazylam się po obiedzie. :-) od ostatniej wizyty 1kg na mojej wadze zobaczymy u Pani Doktor.
Ja mam już wszystko poprane, nie dałabym rady później stać A nie mam kogo poprosić później o pomoc. Tzn pościeli jeszcze nie mam i będę domawiac pieluchy tetrowe. Został mi jeszcze wózek do wyprania (czysty ale muszę po swojemu) no i mata edukacyjna.
Ja nie suszę na dworzu bo nie ma ogrodzenia to raz a dwa mamy dużo ptaków i jak je wypuszczamy to sraja mi na pranie :-/ ostatnio wynioslam to przyniosłam gorzej brudne niż przed praniem.
Basienka mnie kręgosłup bolal już przed ciąża, teraz to już kumulacja.

Joasia dzisiaj już mi trochę przeszło, lepiej się czuje. Zobaczymy wieczorem bo znów dzisiaj trochę lazilam (miałam badania)

Milia to fakt, niedługo mieszkamy może kiedyś się dorobimy :D

Mi puls znów skacze. Ciśnienie 111/70 i puls 107 :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Diabliczka: racja, mnie też się ten trzeci wynik nie podoba, ale nie wiem sama już co robić. Momentami popadam w paranoje, lekarz rodzinny mówi, że nic się nie dzieje, ale skierowanie do poradni diabetologicznej dał, a mój mąż już nie wytrzymuje z tym, że ja czasem panikuję, a czasem się smucę, bo nie wiem co z tym wszystkim zrobić. Mam lekkie odchyły od normy, która jest napisana na stronie slodkiemamy.edu.pl, czyli powyżej 120, ale no nie wiem... zwykle dają insuline w momencie gdy wiadomo, że o jakiejś porze wynik jest zbyt wysoki, ale u mnie to wszystko zależy od tego co zjem... więc dadzą mi insulinę? a jeżeli tak to kiedy ją brać. Jutro pojadę do poradni diabetologicznej i zobaczymy... chociaż mój mąż mówi: "Daj sobie spokój, jesteś zdrowa", bo w sumie to ja wyprosiłam od lekarza do skierowanie.
Ja już mam wszystko wyprane, czeka na prasowanie, ale chyba dopiero jutro się tym zajmę, dzisiaj za gorąco...
Tak czytałam, że coś wymieniałyście między sobą ile przytyłyście: ja jedynie 7 kg... nikt mnie raczej nie wpuszcza w kolejki, a jeszcze gorzej, że są tacy co się oburzają jak na przykład u lekarza do usg nerek miałam iść bez kolejki. Ludzie tacy niekulturalni.
Jak ogarnę te wszystkie ubranka, kocyki i pieluszki tetrowe to pokażę Wam nasz urządzony kącik dla Marysi :)

Pamietacie moja kolizje sprzed ok 2 tygodni? Dostalam odpowiedz z liberty. Mam wgnieciony zderzak i tablice zniszczona. Pomijajac tyle nerwow
21 z groszami netto. Smiac sie czy plakac?

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

reklama
Kejti odwolaj się. Napisz ze Nowy zderzak trochę kosztuje, a jak nie Nowy to malowanie elementu to kosZt około 300zł A nigdy nie maluje się jednego A robi się przejście. Pierwsza odpowiedź dają jak najniższa bo 98% się nie odwoluje

Do góry