reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzień dobry czytam Was dziś na raty bo internet coś szwankuje :/

ja to nie odczuwam żadnych bóli oprócz tego jednego miejsca co mi Mały główką ugniata

my na szczęście listewki mieliśmy w cenie domu bo też by ich pewnie jeszcze nie było :D a np narożnik, komodę witrynę do salonu kupiliśmy już w tamtym roku i czekały w garażu szwagra bo później wszystkiego na raz byśmy nie kupili

reklama
Hej dziewczyny:) ja dziś jakiś ciężki poranek Basia pojechała do szkoły a ja zapadłam w sen, teraz sie jakoś ogarniam bo niebawem trzeba po nią jechać. Ale nadal śpiąca jestem.
U nas meble sa ale my juz 8 lat i właściwie pomału bedzie trzeba niektóre zmieniać, ale my kupowaliśmy z IKEI wiec majątku to nie kosztowało a lata służyło, teraz mi sie juz by marzyły takie z prawdziwego drewna, ale ich ceny powalają, nas czeka duży remont za pół roku wiec teraz nic nie ruszamy, bedzie jak jest aby potem mogło być jak należy.

Firana na tez będę suszyć na dworze, piękne słonko i cieplutko, w domu gorzej schnie a poza tym wole naturalne pyłki (teraz tez nie sezon pylenia) niż domowe roztocza i kurz ;) jakoś do natury mi bliżej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milia i mnie też kartony nie obce w domu [emoji6]
Princeseczka otóż to...
Gaga listewki to chyba zmora każdego [emoji23] wystarczy odłożyć w czasie i juz potem i potem
Skrzat witaj w klubie ni jakiej

Jeju jak ja się dzisiaj okropnie czuję . Niby ciśnienie ok bo 128/90 ale nie dam rady chodzić . Ciężko mi ,nogi się uginają :/ może zaraz zrobię sobie kawę. 2 pralka włączona a weny brak

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

No i przekonalyscie mnie :) jak wszystkie na polku susza to i ja ;) ald to dopiero jak mi meble przyjda
A dziewczynki. Jak kupilam uzywana mate edukacyjna to ja tez się pierze w pralce,?

Basienka-ale ja startowalam z duzej wagi takze nie wiem czy to takie marzenie :-D

Dziewczyny zaczelo sie...wyciganie mnie z kolejki przy kasie do przodu. To juz jest notoryczne. Dzisiaj jakas dziewczyna w biedronce mnie zaczepila ze powinnam stanac bez kolejki. Chyba wygladam jakbym zaraz miala rodzic. W rossmannie, auchan to jak tylko podejde to mnie kasjerki wolaja do przodu...

Diabliczka- ja wczoraj mialam taki dzien. Strasznie mnie kosci bolaly. Cisnienie bylo ok ale moje samopoczcie straszne. Na koniec dnia migreny dostalam. Wypilam mala kawe, zjadlam ciastko i jakos ulzylo. Dzisiaj jest zdecydowanie lepiej.
Od razu checi do pracy wiecej.

Priinceseczka, ciesz się, że Cię wyciągają, nie musisz stać w kolejkach :D Ja mam ogromny brzuch, a tylko raz jeden pan mnie przepuścił, tak to raczej odwracanie wzroku i udawanie, że się nie widzi.

Diabliczka, ha, a widzisz :D to ciśnienie nie jest ciut za wysokie? Niby od 140, ale tak jakoś mi się przyjeło, że w normie to 110/70 - 120/80. Odpocznij może na powietrzu. Jak synek?

Firana, ja też piorę matę.

Princeseczko właśnie o dobrym ciastku marzę z masą albo szarlotce ajjj
A co do kolejek to ciesz się kochana bo potem nikt Cię już nie weźmie
Milia ciut tak ale to już nie 115/96 [emoji54] Byłam na polku ale wróciłam

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie się w ciąży nie zdarzyło puszczanie w kolejce, nawet w kasach uprzywilejowanych, za to jak nosiłam w Tuli to tak.

Ja też suszyłam ubranka na zewnątrz póki pogoda.

reklama
Ja tez na zewnatrz ale to ostateczne pranie na poczatku pazdziernika porobie.mate upralam wczoraj i wszystko z nia ok

Jestem w 30. tygodniu ciąży <3

Do góry