reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Aob no nie wiem czy tak byś chciała jak sie dwa miesiące prosiłam, że trzeba za tym jechać bo czasu coraz mniej a jeszcze trzeba poczekać na realizację a tak już by mi pasowało pomału ogarniać to pranie bo wszystko leży w workach :/ ale teraz jak juz zamówione to mi dużo lepiej, bo wiem że nie długo zacznę to ogarniać

reklama
Aob mysle że to skutek wczorajszego czyszczenia łóżeczka :( nospa + paracetamol i jest lepiej.

Aob jak ja Cię rozumiem u mnie maz ciągle mówi że trzeba zrobić zabudowę i tak od maja ja robimy.. aż w końcu sama wszystko zamówię i tak to się skończy jak przyjdą części to będzie musiał zrobić :)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

z ostatniej chwili
14248772_1165370146855930_1586309679_n.jpg

Załączniki

• 14248772_1165370146855930_1586309679_n.jpg
    14248772_1165370146855930_1586309679_n.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 188
Dwa miesiące? Od maja?phii to jak od wczoraj [emoji5] my od 6 lat mieszkamy na swoim. Mieszkanie kupiliśmy jeszcze przed ślubem. A mebli w salonie do tej pory się nie dorobilismy. [emoji5] telewizor stoi na stoliku z Ikei za 30zł i jest regał billy ta taka wielka półka w kratkę. Jest stół z krzesłami i kanapa. Problem polega na tym ze nie mamy na to pomysłu jak jedno ma to drugiemu się nie podoba. Pokoj ma 19m czyli całkiem sporo ale jest mega nieustawny pomimo ze idealnie prostokątny. [emoji5] średnio co 3 miesiace mówimy sobie ze coś z tym trzeba zrobić I minęło 6 lat. [emoji38][emoji38][emoji38] moja mama zawsze to komentuje jak przyjeżdża.

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Hehe u mnie to dopiero jest minimalizm [emoji23][emoji23] w kuchnio pokoju stoi tylko łóżko, lodówka i szafka z telewizorem , a w małym pokoju łóżko i jakas taka szafko- komoda :D na ścianach nic, na podłodze nic :D

jestem w 31 tyg, będzie syn :) , Tp 11.11

hah u mnie na scianach i podlogach tez nic nie ma :D a juz swoje ubrania ledwo w komodzie upychalam a co dopiero rzeczy Malego

U mnie ściany też gole. Mam kilka ramek ale nie mam zdjęć żeby tam wsadzić ;) dywan mam tylko pod stolikiem żeby nie rysować paneli :D

Jestem w 31 tygodniu ciąży

reklama
Hej mamusie :) Ale piszecie dużooooooo . 2 h nadrabiałam .... i tylee chciałam napisać ale już nie pamiętam co :(
Napewno na temat szczepienia- to już mi się chce płakać jak o tym mysle:(... Wszystko jest ładnie , pieknie- dopoki nic się nie dzieje - rodzice polecają, piszą że szczepić trzeba... Gorzej jak rozmawia się z osobami któych dotkneła jakaś tragedia ..
Dzis robiłam morfologie - wyniki średnie, zobaczymy o jutro lekarz powie :)
Ciekawa jestem jak waga mojego maluszka.. Kurcze jak myślę ze to już 32 tydz ... to aż uwierzyć się nie chce!!!!
Kurcze nasępnym razem będe na bieżąco czytać i pisać- pewnie będzie mi łątwiej się odnieść do tego co napisałyscie :)

Do góry