reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej :) Jestem tutaj nowa - w sumie to piszę na tym forum od jakiegoś tygodnia ale w innym wątku. Spodziewam się Marysi 15 listopada :)
Chciałabym mieć kontakt jeszcze z jakimiś mamami lub przyszłymi mamami, które może będą mogły odpowiedzieć na nurtujące mnie pytania, a także może moja pomoc się przyda.
Trafiłam tutaj, bo szukałam forum, gdzie kobiety rozmawiają o cukrzycy ciążowej, bo krzywa glukozowa wyszła mi nie najlepiej, ale teraz po samokontroli w diecie i ciągłym sprawdzaniu cukru, nic nie wskazuje na to, abym ją miała - czy któraś z Was miała coś podobnego? mam w ogóle wrażenie, że ten wynik badania nie jest mój.
Mam nadzieję, że się Wam przydadzą moje słowa czy to porady czy to otuchy :) no i że nie będę Wam tu przeszkadzać.

reklama
Priinceseczka wg mnie z apka wygodniej więc polecam[emoji6] a dlaczego okres rozliczeniowy? Apka jest za darmo..
Co do humorów to ja takie mam zawsze ubezpieczona ciazy... ale ja za to nikomu nie współczuję hahaha[emoji48][emoji48][emoji48]

Iza kurde to co on tam trzyma w tym aucie? Znaleźli złodzieja tamtego sprzętu? Odzyskał coś?

Kluska witaj[emoji2] u nas jest jedną mama co ma cukrzycę ciążową... z tego co wiem ja to akurat w większości przypadków wystarczy sama dieta i cukru już mieszczą się w normach więc to całkiem możliwe że teraz wychodzą Ci ok... ale więcej może podpowie mama czwórki[emoji6]

Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Iza, masakra z tymi włamaniami, faktycznie co to za sprzęt w aucie... Mam nadzieję, że nie będziesz długo czekać...

Katerineczka, kochana, pisz do nas... Oby na tym badaniu wszystko dobrze wyszło, z tego co pamietam, to dr Wiecheć powiedział, że jest w porządku? Mam nadzieję, że się nie pomylił. Wyobrażam sobie Twój stres.
Czekamy na wieści, a tymczasem nie chowaj się :*

Ja widzę Wasze podpisy, ale korzystam z kompa.

Firana, współczuję drętwienia, mi tylko czasem się zdarza, jak za długo w jednej pozycji mam jakąś kończynę albo uciśniętą.

Kluska witaj ;)

Karosznurek ja też mam takie humorki, z nikim mi się gadać nie chce. Szybko reaguje złością. Wydaje mi się że to sytuacja ogólna tak na mnie też działa, nie tylko ciaza.

Joasia ja Twoje widzę na czarno tak jak całej reszty, Princeseczki widziałam na szaro ale na komputerze z tableta tez nie widzę :(

Iza ot Ci nieciekawa przygoda... rozumiem że to jakks sprzęt firmowy?

Katerineczka Pisz tyle ile potrzebujesz :* a my tutaj mocno będziemy trzymać kciuki za Was i pomyślny wynik :*

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Aob-bo transfer mi sie skonczyl i teraz mam ograniczenie. Tak muli ze chyba ze 2 dwa dni by sie sciagala :-D
Ja wspolczuje bo nakrzycze a pozniej patrze na ich miny-wygladaja jak zbite psy i nic sie nie odzywaja. Osz Ty czarny charakterze :D:wink:

Witj Kliska :-) u nas niewiele slodkich mam.
Mozliwe ze wynik zostal pomylony. Trzeba byloby powtorzyc krzywa jeszcze raz skoro kontrolujesz cukier i wszystko jest ok :-)

Iza-masakra z tym wlamaniem. Czasem sama orginalna nawigacja moze miec wartosc 2 tys. Wspolczuje Wam. Moj chyba by sie poplakal ;-)
Swojego czasu znajomemu ktos notorycznie przebijal opone pod blokiem. Co najlepsze mial dwa samochody ktorymi sie poruszal i tylko ten jeden ktos sobie upatrzyl. Nie bylo tygodnia aby opona nie byla przebita az sprzedal ten samochod i nastal spokoj :-D

Ostatnia edycja:
Aob to sprzet do prac brukarskich jedna maszynka 1500zl poszla sie je..i troche pierdolek .. a teraz to do osobowki..no i mam nadz ze nie bylo tam niczego w bagazniku..ale z drugiej strony zeby nie bylo to by policji nie wzywal..ech..nie znam szczegolow bo go jeszcze nie ma. Zostawi pod blokiem czy w garazu samochody to spokoj bo kamery wszedzie no tylko zostana na noc pod jego bylym klubem to o.. bo wtedy to tez tam sie stalo, kamera nie obejmowala samochodu
A powiem wam :)..dzsiiaj rano przywiezli do nas na sale dziewczyne po porodzie ..przyjechala o 3.30 urodzila o 6.30,chlopczyk 3850g, bez znieczulenia bo na poczatku nie chciala a pozniej bylo za pozno, ale mowi ze bylo szybko to z bolu malo nie zeszla, mowi ze malo brakowalo do zaslabniecia ale dala rade :) do nas przywiezli wlasnie okolo 6.30 to pol godz pozniej smigala jakby nie rodzila ,mowi ze popekala ze szyli ale nie wie ile tych szwow nawet jest, zero tabletek bo nic nie boli, a ze jutro moze jechac na wykopki :) to jej 3 ciaza i dwie pierwsze mowi ze tez tak szybko mega bolesnie i bez zniecz..
Kliska witaj ;)

Haha :D Nie szkodzi za to przeinaczenie :D
Tylko pozazdrościć tej mamie - jak ja marzę urodzić szybko i bezboleśnie.
Porozmawiam z lekarzem i zobaczymy co z tą cukrzycą (której nie ma) zrobić- wizyta dopiero we wtorek. W ogóle mówi się, że ciąża to nie choroba, a ja nigdy w życiu u tylu lekarzy nie byłam. Mam wrażenie, że te wszystkie badania musiały w końcu coś u mnie znaleźć.
Współczuję Iza... niepotrzebny stres, ale chyba nie da się przed tym uciec...

Iza nie napisałaś jakie to crp u Ciebie było ;)

Tak Milia dlatego chyba się jeszcze jakoś trzymam bo bardzo wierzę dr Wiecheciowi.

Dziękuję Wam wszystkim, dam znać w środę, a do tego czasu pewnie będę mało kontaktowa :) ale jestem tu i czytam i wam wszystkim kibicuje.

reklama
Katerineczka a faktycznie :) nie dali mi dzisiaj wypisu więc nie wiem za bardzo co i jak tam wyszło (ale mówią że wszystko ok) a jeśli dobrze zrozumiałam to crp niecale 1

jestem w 31 tyg, będzie syn :) , Tp 11.11

Do góry