reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2016

Dziewczyny mam wyniki, ale kurna nie wiem bo jakos inaczej sa te normy podane niz pierwszym razem. Wtedy mialam jasno napisane normy dla kobiet w ciazy naczczo, po godz.i po 2 godz.
Czy ten wynik po godzinie (149) nie jest za duzy? Pomozecie?
Wklejam foto wynikow

Załączniki

• 2016-08-22 15.46.09.jpg
    2016-08-22 15.46.09.jpg
    255,7 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Moja mi siada teraz na brzuchu młoda ja kopię a ona udaje że nic nie czuję :)

Ja też się trochę boję czy sunia nie będzie się czuła odrzucona ale myślę że dam radę bo jest łagodna i lubi dzieci bo one ciągle śpią więc ma koło kogo się położyć :)

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Milagros mój też lubi dzieci tylko że jest mały i on tylko patrzy zabawy i zaczepia wszystkie dzieci żeby się z nim bawiły

Witam się i ja tak na szybko pisałam wam że chłopcy mieli gorączkę przez dwa dni jakieś półtorej tygodnia temu i potem bolało ich gardło mnie zresztą też , dziś byłam u pediatry bo Jasiowi zaczęła schodzić skóra z palców u rąk i nóg ... i o zgrozo przeszli Bostonke ja mam na jednej dłoni dwie krosty i mi powiedziała ze tez przeszłam jutro wizyta u gina czy któraś się orientuje jak to wpływa na ciążę ???

Princeska ja wszedzie czytałam ze do 140 norma po godzinie i dwoch. Ale u Ciebie tam podaja zupelnie inne normy. Takze nie wiem. Może zadzwoń do lekarza.

Gaga psiunio cudowny.
Gwiazdy mojej mamy też poduszkowce. Aya ta niżej wróciła do nas ostatnio 3 lata i 5 dni po zaginięciu taka to historia. Trafiła do weterynarza który sprawdził chipa i okazało się ze to nasze pies.
1471874646841.jpg
śmiejemy się że teraz są dwie kierowniczki na podwórku.

Ładny ten pajac z pepko u mnie nic takiego nie widziałam.

Linka z bostonka nic nie pomogę.

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Załączniki

• 1471874646841.jpg
    1471874646841.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 176
Princeseczka wychodzi że nie masz u mnie takie same normy już Ci podsylam foto :)
uploadfromtaptalk1471875119689.jpg

Gaga moja też lubi się bawić ale jest przy tym nachalna k tylko tego się obawiam :(

Załączniki

• uploadfromtaptalk1471875119689.jpg
    uploadfromtaptalk1471875119689.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 176
Linka niestety nie wiem co to bostonka :(

Emalka psiunie ślicznie i jak dobrze ze malutka się znalazła :)

reklama
Do góry