reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Joasia dobrze że wynik dobry :)

Ja kiedy wizytę mam to pamiętam, ale nigdy nie pamiętam na która [emoji14]

Byłam dziś na mieście załatwiać resztę spraw ze zmianą danych, został mi jeszcze ZUS. Ale to już po niedzieli.
I normalnie nogi mi w dupe wchodzą.

DziewcZyny w rossmannie jest promocja na bephanten baby extra 30gram za 19,99. Opłaca się ?
Już spojrzałam ze nie ;)

reklama
Aob specjalnie wybrałam to laboratorium w szpitalu na drugim końcu miasta, żeby się wygodnie rozsiąść, bo wszytkie badania robie zawsze gdzie indziej.

Milagros ja to bepanthen zawsze kupowałam przez allegro.

Jestem w 28 tygodniu ciąży

Emka podala link do tej strony "sroka o" i siedze od godziny i wszystko analizuje :)

Joasia powiedz mi te chusteczki co mowilas z babydream maja blekitne opakowanie i tylko zolty znaczek (zapomnialam co na nim pisze) ?

Dziewczyny mam takie pytanie, jak to jest z odżywkami do rzęs w ciąży? Kupiłam dziś z wibo, bo wiem że long4lashes nie wolno tak jak revitalash, ale teraz to się zastanawiam czy taka z wibo można używać... na necie nic nie ma. :( Wie coś któraś?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Lepiej chyba nie stosować. Zbyt duzo chemii jaką stosujemy to też nie dobrze dla dzieciątka. Ja tez stosowałam przed ciążą long4 i oddalam siostrze. Musimy przetrzymać jeszcze 3mce potem jeszcze wyzeczenia zwiazane z karmieniem i z górki :)

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Joasia mysle ze spokojnie przeciez tam ci nic nie przeniknie ja uzywam jakiejs no name białej.a nawet nad long4lashes myślałam , informacja jest taka bo przeciez nie robia badan na ciezarnych.

Ja dzis dzien taki w biegu ze nie bylo kiedy sie zatrzymać. Zrobiłam sobie ta henne .maz mi kupił dalia w kremie czarna. Ale wydzli bardzo ladnie i robiłam tylko chwilke i ciekawe ile sie bedzie trzymac

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry