reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2016

Słyszałam tez o tej wodzie ale nie stosowałam, też o spirytusie i o wacie no ale w ciąży to nie jest chyba dobry pomysł.
A wiesz ze chyba rzeczywiście szybciej :) nie mysllam o tym dopóki nie napisałaś hehe. Tak co kilka sekund brzuch podskakuje. Następnym razem policze jakie są odstępy czasowe ;)

reklama
Kejti może maść kamforowa na wate do ucha? Mi pomogło wysmarowania na noc vicvaprub.

Princeseczka Ale super. Takie historie to ja lubię [emoji12] pierworodka?

Też widziałam w Tv o tych cesarkach że aż 48% porodów to cięcie. Ale wydaje mi się ze to się nie zmieni. W teorii to przecież cc ze wskazań medycznych. A w ostatnich latach statystyki podnoszą prywatne kliniki gdzie za 12tys zł Masz cesarke na życzenie.

Jestem w trakcie 26 tygodnia

Witam się z rana..

Mucha obudziła mi syna ehhh.. już teraz wiem dlaczego tak wcześnie znów wstaje [emoji52]

Ja mało oglądam tv więc nic nie słyszałam ale myślę że nie przejdzie a przynajmniej nas to nie sięgnie... i oby tak było... ogólnie sama cc nie chce za nic w życiu ale jeśli ktoś ma wskazania..

Priinceseczka gratulacje dla bratowej [emoji6]

Milagros mi się wydaje że u dzieci szybciej właśnie się to odbywa [emoji2] a przynajmniej u mnie dość szybko podskakiwalo i to uznałam za czkawkę[emoji6] i tez na dole mała ma główkę więc nisko smyra [emoji23]

Idę na śniadanko i pewnie niedługo znów na spacer choć póki co jest u nas coś koło 5st C! Masakra

Mamo czworki-ja cukier na czczo mialam 88. Takze gorna granica. Moze faktycznie dobrze byloby skonsultowac Twoj wynik z lekarzem

Nika-wspolczuje cisnienia. Oby sie uspokoilo. Dobrze ze do koncoweczki juz coraz blizej.

Firana-bratowa byla 1.5 tygodnia temu na usg i termin wypadal na 26 sierpnia. Tak tez wypadalo z miesiaczki. Jednak chyba na trzecim usg od konca wyszlo na 11 sierpnia :-) tylko raz tak wyszlo :-)
Dzieki dziewczyny za dobre slowa :-) faktycznie szybko. Najlepsze to ze bylam u nich przed ich wyjazdem do szpitala bo z Hanka trzeba bylo posiedziec i po bratowej w ogole nie bylo widac ze to juz...:-) jak pojechalam przed 21 to szykowala sie-makijaz zrobila delikatny i wlosy umyla i fajnie ulozyla :-) ale widac bylo ze sie troche stresowala mimo ze to juz drugie. Kiedy wyjezdzali z domu skurcze miala juz co 4 min.a na porodowke dojechala z 8cm rozwarciem :-)
Brat jak powiedzial ze bratowa ma skurcze to ja sie zestresowalam jakbym to ja miala rodzic :-D serio i szybko dotarlo do mnie ze "zaraz" kolej na mnie:-D ok.10 tygodni roznicy wieku ciazy bylo miedzy mna a bratowa :-)

Linka-lepiej do przychodni lec. Samej nie wiadomo jak Ci to wyjdzie.

Aob-hihihi:-D ja sie obawiam ze w jakas panike wpadne i bede sie trzesla jak galareta :-) juz wczoraj mialam ptobke i czulam jak serducho mi szybciej bije niczym przed jakims egzaminem a to przeciez nie ja jechalam rodzic! :-D

Emalia dałam rade wyczytałam ze wysysaja ludzie strzykawka przecięta , miałam taką po syropie z dziura fajna w środku nic nie ucinalam do dziury kleszcza i wyssalo ładnie wszystko za pierwszym razem popsikalam octeniseptem i teraz tylko mam nadzieje ze żadne chorubsko odkleszczowe się nie przypaleta

reklama
Hej :) u nas tez jakos zimno

Linka dobry pomysł z ta strzykawka, super ze sie udalo

Nika właśnie czytalam o tej reflectoil ale do rossmana mam blizej a na necie pisza ze delia w kremie tak samo sie trzyma. A powiedz ryzykowac z czarna czy braz na poczatek?

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry