Nika tak oczywiście masz rację źle się wyraziłam chodziło mi właśnie o ciemne włoski. Bo ja np mam bardzo jasne i powiedziała mi babeczka ze efekty nie są tak spektakularne jak przy ciemnych właśnie.
Milagros powiem ci co sama stosowałam ale nie było tego za wiele. Lekarz zalecił mi picie wody z cytryna w dużej ilości, a ucho z zewnątrz smarowalam rozgniecionym czosnkiem, wiem wiem straszny zapach ale jak boli to człowiek się już wszystkiego chwyta. Dodatkowo ciepły okład lub zimny zależy co ci ulgę bedxie przynosić bo i taki i taki wariant znalazłam. Przed ciążą moim głównym wspomagaczem były zmiete w palcach i wlozone do ucha liście geranium, i chociaż znalazłam artykuł ze po 5 piątym miesiącu można stosować to nie zdecydowalam się.
Kejti zaraz spojrzę
To widzę ze moje dzieciaki takie czkawkowe
niko po urodzeniu jeszcze tez miał często
Firana nie pomyślisz tego z niczym. To takie rytmiczne podskakiwanie, tylko ze to takie dziwne uczucie jak dla mnie bo Mały jest głową w dół i czuje to bardzo nisko.
Nika wspolczuje tego ciśnienia
byleby nie cholestaza, ale tak jak mówisz zawsze lepiej ze juz mniej czasu zostało
Dziewczyny czy slyszalyscie ze jest nagonka na szpitale ze za dużo cesarek i podobno zaczęli podważać opinie specjalistow i każą próbować naturalnie? ? Jakoś zaczęłam się bać, nie wyobrażam sobie rodzic naturalnie, ja arytmia mały arytmia....skierowanie mam no ale z tego co widać co z tego. ..
Linka no tak to jest dobry argument przemawiający za domowym laserem