reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Haha u mnie kakao +bułka z nutella lub serkiem waniliowym króluje, na wędliny jakoś nie mogę patrzeć, cały dzień jakieś placki naleśniki itp tylko obiad mięsny zjem
Ale za to jak się roztylam, cellulit mam wszędzie dosłownie i brzuch z takiej kulki zrobił się rozlazly :(
Ale i tak idę coś zjeść :d
Faktycznie cisza się zrobiła

reklama
Witam się i ja

Linka zdrówka dla dzieci[emoji10]

Milagros dla Ciebie również[emoji10] w ogóle to snilas mi się dziś hehe [emoji3] że byłam u Ciebie na panieńskim w jakimś hotel i jak na taką imprezę dużo facetów tam było hahaha... a ja dostałam do łóżka mnóstwo lakierów do paznokci [emoji23] i moja sąsiadka tam była...[emoji2]

Ja też lubię kanapkę z czekoladą [emoji6]

Witam
U nas znalazł się winowajca gorączki na szczęście , nie lubię bezobiawowych gorączkę bo się martwię , zapalenie gardła mają , wstali i wszystkich gardło boli wypsikalam i unibum czekam aż po otwierają apteki i pójdę po jakieś tabletki do ssania :)

Linka dużo zdrowia dla dzieci!
Milagros też tam się kuruj szybciutko :)
Aob haha ale miałaś sen :biggrin2: jesteś prawdziwą kobietą z krwi i kości do szczęścia wystarczyły lakiery do paznokci :-D
Oj też uwielbiam nutelle, tylko staram się ograniczać bo jak zacznę to pół słoiczka nie ma. Ale od maja codziennie jem i na śniadanie i na kolacje kanapki z serkiem białym i pomidorem, aż dziwne że od 3 miesięcy nie znudził mi się taki zestaw.

U mnie celulit rzucił się na tyłek, wcześniej też miałam ale teraz z daleka widać dziury jak kratery. Rozstępów narazie nie mam nigdzie a brzuch miałam rozlazły tak jak piszesz Kejtii ale ostatnio zrobił się spiczasty do przodu i to wszystko z boków zebrało się i wsytaje do przodu. Zauważyłam że w upały jak bardzo dużo pije to właśnie czuje sie taka rozlazła i opuchnięta wokół brzucha nawet na plecach boczki wyłażą.
Wędlin to nie mialam w ustach od 2 miesiąca ciąży, wtedy odrzucało mnie samo otwarcie lodówki i zapach i tak.mi został taki niesmak do kiełbas i wędlin. Wole nabiał sery serki dżemy.
Linka zdrówka dla dzieci !
Tak ku przestrodze napiszę ci że własnie rozmawiałam ze znajomą w pracy która ma 2letnią córeczke. Ponad 3 tyg temu chorowała na anginè, podawali jej antybiotyk wszystko wyglądało na to że jest ok. Niestety po krótkim czasie Mała narzekała na gardełko, udała sie raz drugi do lekarza i dostawała syropki, spray do gardła. Nic nie przechodziło, pojawiła sie gorączka i znów do lekarza- poprosiła o skierowanie do szpitala, wręcz musiala się wykłócić. Pani doktor zkwitowala że "mamuska chyba ma zły dzień" ale wypisała z łaską. Pojechali i okazało się ze infrkcja bakteryjna gardła- dziecko miało cały czas stan podgoraczkowy i było odwodnione. Nie zauważyła tego bo Mała zachowywała sie normalnie, bawiła się nie marudziła przez te dni. Nic nie wskazywało na to że coś dziecku dolega prócz gardełka. 5 dni spędzili w szpitalu pod kroplowkami.
Dzisiaj wykład mi zrobila ze jak urodzę to mam się słuchać wlasnej intuicji i nie odpuszczać dla lekarza jeśli mam jakies wątpliwości bo lekarz tez moze sie mylić.

Dzień dobry ja już po kąpieli warsztat musiał być :D
Nutella jest idealna :) ja jeszcze zajadam się bulaeczkami maslanymi takimi co je po 10 pakują :)

Linka tyle dobrze, że wiadomo z czego gorączka to i działać można skuteczniej , zdrówka dla dzieci :)

Oj tak u nas tez dzis na śniadanku rządziła nutella :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Linka- super, że wiadomo ska ta goraczka. Oby szybko im przeszło :)

Aob- hahaha cóż za sen :D

a ja nie lubię kanapek z nutellą i zawsze się dziwiłam jak moj mąż może to jeść a tu się okazuje, że to nie tylko on takie specjały lubi :D ja lubię nutellę samą hahaha. Jak chce mi się czekolady to biorę się za nutellę :D

reklama
Do góry