U mnie celulit rzucił się na tyłek, wcześniej też miałam ale teraz z daleka widać dziury jak kratery. Rozstępów narazie nie mam nigdzie a brzuch miałam rozlazły tak jak piszesz Kejtii ale ostatnio zrobił się spiczasty do przodu i to wszystko z boków zebrało się i wsytaje do przodu. Zauważyłam że w upały jak bardzo dużo pije to właśnie czuje sie taka rozlazła i opuchnięta wokół brzucha nawet na plecach boczki wyłażą.
Wędlin to nie mialam w ustach od 2 miesiąca ciąży, wtedy odrzucało mnie samo otwarcie lodówki i zapach i tak.mi został taki niesmak do kiełbas i wędlin. Wole nabiał sery serki dżemy.
Linka zdrówka dla dzieci !
Tak ku przestrodze napiszę ci że własnie rozmawiałam ze znajomą w pracy która ma 2letnią córeczke. Ponad 3 tyg temu chorowała na anginè, podawali jej antybiotyk wszystko wyglądało na to że jest ok. Niestety po krótkim czasie Mała narzekała na gardełko, udała sie raz drugi do lekarza i dostawała syropki, spray do gardła. Nic nie przechodziło, pojawiła sie gorączka i znów do lekarza- poprosiła o skierowanie do szpitala, wręcz musiala się wykłócić. Pani doktor zkwitowala że "mamuska chyba ma zły dzień" ale wypisała z łaską. Pojechali i okazało się ze infrkcja bakteryjna gardła- dziecko miało cały czas stan podgoraczkowy i było odwodnione. Nie zauważyła tego bo Mała zachowywała sie normalnie, bawiła się nie marudziła przez te dni. Nic nie wskazywało na to że coś dziecku dolega prócz gardełka. 5 dni spędzili w szpitalu pod kroplowkami.
Dzisiaj wykład mi zrobila ze jak urodzę to mam się słuchać wlasnej intuicji i nie odpuszczać dla lekarza jeśli mam jakies wątpliwości bo lekarz tez moze sie mylić.