reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros narazie sama gorączka wiec albo coś się wykluje albo obronia się ;) tylko ciągle jest mamusia pić mamusia przytul, siusiu itd a przytym to dwójką najmłodszych wiec prawie umierają tylko dlatego żeby mama im miłość okazywała i jeden przed drugim ciągle mama i mama

reklama
Oj Linka, dzieci uwielbiają takie sytuacje :D sama pamiętam jak to wykorzystywałam :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros kuruj się czym szybciej żeby się nie pogorszyło okropne chorować w upaly
Dziewczyny mi kiedyś pediatra jakoś tłumaczyła że jak jest wodnisty katar i niska gorączka i kaszel z czasem na początku suchy to wirusowe a jak jest wysoka temp i coś jeszcze to bakteryjne już do końca nie pamiętam

Witam się cisza tu dziś aż dziwne
mnie dziś mało w domu było byłam u siostry i u mamy i jeszcze u drugiej siostry a jak wróciłam to musiałam obiad gotować

Gaga ja dziś też u mamy byłam, miałam iść na pobranie krwi ale wtac mi się nie chciało. Jutro już muszę bo gin czeka ma wyniki.
Ortopeda na urlopie więc dalej chodzę obolała w niewiedzy hehehe :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Gaga widzę że mamu takie same upodobania.
Ja rano kawa i bułka z Nutella, wieczorem kakao i kanapka z Nutella bądź marmoladą:laugh2:
Nutella w tej chwili to moja ulubiona potrawa :laugh2:

Do góry