reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

witam się dzis i ja

cały dzień upał mnie męczył, teraz coś się ochłodziło wiatr się ruszył i gdzieś w oddali grzmi
ja mam sapnie niesamowite, jak nie muszę wstać to tak 12 godz pociągnę ;)
za to z jedzeniem ostatnie dni masakra na nic nie mam ochoty, głodu też specjalnie nie czuje, na siłę coś zjem i staram się dużo pić
wypróbowałam dziś nowego mopa i jestem mega zadowolona z zakupu

reklama
Jostyna na ja taka boidupa jestem:p

A my po długim spacerze i placach zabaw. Już wykapani czekamy do spania a tata jak zwykle w pracy, dziś jeszcze do 23, nie znoszę tego.

ja juz tez od 3 tyg nie noszę obrączki... i też zdjełąm zaraz po tym jak koleżanka mi naoopowiadała że rozcinali jej u jubilera :p :o

NAkupowałam dziś spodenek dla synusia .... i 2 koszulę do karmienia dla siebie..........
iiiiiiiiiiiii pieluszki dada :D

Basienka-ja poczatkowo pomyslalam ze moja mamuska brednoe jakies gada. Ale jak zlapalam zeby sciagnac i nie chciala zejsc a probowalam kilkanasie razy a palec coraz gorzej puchl (pewnie od prob sciagania) to serio sie przestraszylam. Juz mialam wizje tego jak jutro sie obudze( po nocy najgorzej mam spuchniete palce) z sinym palecem, ale jakos sie udalo:-)

Dziewczyny pomóżcie! Od jakiejś godz jak się położyłam to robi mi sie taki napięty lekko wybulony brzuszek ok 3 cm nad pępkiem. Nie boli ale czuje takie napinanie jakby wpychanie, znika i znowu. myślicie że to dzidziuś sie wypycha?

Ja też myślę że to dzidzia :) moja też tak robi popukaj w brzuch to powinna się przesunąć :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Tak troszkę łaskotałam brzuszek i właśnie poczułam takie wypychanie. Strasznie się przestraszyłam że to może skurcze. Dzięki Kejti, to moja pierwsza ciąża i jestem zielona w tych sprawach. A pierwszy raz Mała wypycha się tak wysoko :)
Milagros dziękuję :) pukam ale uparciuch mały ma to gdzieś najwidoczniej :)

reklama
Do góry